Inak zaujimavé ako sa nad tým poniektorý pohoršujete.. Sme snáď všetci poľovníci, toto je stránka pre poľovníkov, o poľovníctve... forum.awald.sk je tiež o poľovníctve, pre poľovníkov.... len som informoval, že niečo také je, nikoho nenútim, každy nech sa rozhodne slobodne... By ste tuším najradšej mali monopol na všetko.
chlape, si nejaký citlivý na iný názor, ja sa ,,pohoršujem8o,,nad neznalosťou, tých forumov bolo a je viac, ale ako vraví písmo sväté, ...a posledný bude prvý! A s tým monopolom, to máš z ktorej príručky? To ti asi len ušlo, však?
<br/>Prajem ti, aby sa foru darilo, nech sa rozvíja ku prospechu dobrej veci.
Nie som citlivý na iný názor , práveže nové, bez problémov aj kritické , názory privítam. Tak daj nejaké poľovnícke, čiste len fórum... ja osobne som teda nenašiel.
neviem, či to nie je od veci, ale snáď poučné. Včera bol u mňa predajca áut, a krútil hlavou nad bezohľadnosťou nejakého človiečika, čo mu chcel vylepiť do výlohy plagát iného predajcu aj s adresou. A ešte sa divil, že ho chcel tou výlohou vyhodiť. Ospravedlňujem sa, asi je to skutočne od témy a na jednom fore je to dokonca zakázané.
Porovnávaš neporovnateľné, ale je tvoj názor, ja ti ho neberiem... na iných fórach, alebo konkrétne na českom loveckom fore je na to samostatná kategória...
mne osobne sa viac páči 1.Poľovnícke fórum ako toto , tu to nie je moc prehladné, len škoda že tam zatial nie je vela ludí regisgtrovaných, inak ak sa to rozbehne tak nie je o čom.