si náramný ako ŽID DO NEBA. prvé čo urobíš je to, že hneď ako si zaregistruješ nick založíš tému ktorá tu je už aspon 2x otvorená a k tomu keby si najprv čítal a potom konal zistil by si, že sa toto fórum bude prerábať a sám admin tu prítomnych čitateľov vyzíva aby nič nové nezakladali. dúfam, že sa aspon ponaučíš do budúcnosti. odpoveď na tvoju otázku je: NESCHVAĽUJEM INFRA PUŠKOHĽADY ich používanie je zakázane 8-L
Redakcia PID žiada vážených prispievateľov do fóra, aby počínajúc dnešným dňom nezakladali žiadne nové témy z dôvodu prestavby a archivácie fóra. Zároveň Vás upozorňujeme na plánovaný výpadok fóra na 24 - 48 hodín z horeuvedených dôvodov. O tejto odstávke Vás budeme v predstihu informovať.
<br/>Ďakujeme za porozumenie
<br/>Redakcia PID
TAK PRE INFORMACIU CEZ 20 ROKOV UZ ZIJEM V LESE DALEKO OD OD MESTA Z VLKOV STRACH URCITE NEMAM ALE Z TAKYCH LUDI KTORY Z POLOVNICTVA MAJU NAJRADSEJ ZABIJANIE A TO JE JEDNO AKYM SPOSOBOM MI JE ZLE . LEPSIE JE SEDIET PRED POCITACOM A PODLA TEBA PISAT HLUPUSTI AKO ROBIT V LESE CINNOSTI ZA KTORE SA SA KAZDY SLUSNY POLOVNIK MUSI HANBIT
TAK PRE INFORMACIU CEZ 20 ROKOV UZ ZIJEM V LESE DALEKO OD OD MESTA Z VLKOV STRACH URCITE NEMAM ALE Z TAKYCH LUDI KTORY Z POLOVNICTVA MAJU NAJRADSEJ ZABIJANIE A TO JE JEDNO AKYM SPOSOBOM MI JE ZLE . LEPSIE JE SEDIET PRED POCITACOM A PODLA TEBA PISAT HLUPUSTI AKO ROBIT V LESE CINNOSTI ZA KTORE SA SA KAZDY SLUSNY POLOVNIK MUSI HANBIT
Nazdar chlapci! Som tu trochu rozruchu narobil nie? Norhaj ty mas vobec puskohlad na puske? A ako si sa dostal k netu to uz aj v lese zapajaju?:D:D Co je zle na nocnom POZOROVANI zveri??? Nemal som na mysli lov,ale ked inac nedas? Lacika=jeden rozumny Inac nic slovenske mi nenaslo v tom googli,co tam malo byt? Diky vsetkym za vase reakcie!
Ak chces pozorovat zver tak si kup nocne videnie vo forme dalekohladu a pozoruj kolko chces. Ale infraadapter na puskohlad je v zmysle zakona o zbraniach a strelive zakazany doplnkom zbrane a jeho pouzivanie je priestupkom na useku zbrani a streliva. A to uz ani nehovorim o polovnickej moralke a etike. Plne suhlasim s Norhajom. A to ze ho pouzivaju ini, neznamena ze ho musim pouzivat aj ja, ze Lacika?
Nemaj strach,ja taku vecičku určite nemám.Stojí to veľa prachov.Ale mal som to už v rukách.ale je to určite dobrá vec.A to že niektoré veci sú zakázané to viem aj bez tvojho poučania.Totiž pracujem v tejto oblasti.