Zlé.Slabá svetelnosť,pri zvečšení 9* neostrý obraz,časom prestal držať nástrel.Z guľobroku som ho dal na malorážku.Tu zatiaå drží nástrel,ostatné zostalo.
Nic moc. Mam Tactical 3-9x50 na .308W, jednu krytku som stratil asi po dvoch mesiacoch. A nastrel tiez prestal casom drzat. Ocakaval som od neho asi prilis, ale za taku cenu ako sa predava je to asi nerealne. Ak sa niekto rozhoduje o jeho kupe, odporucam dosetrit si na nieco lepsie.
Puskohlady tactical su dobre na malokalibrvky a gulovnicky ale urcite nie na 308W. Z tohto dovodu som si kupil Bushnell 1,5-6x44 cena cca. 6500. Nemam červený bod ale ani ho nepotrebujem všetko je to o peniazoch.
Ja všetko testujem, aj kamarátom, odolnosť optiky na mojej 300 WinMag. Tento puškohľad vydržal až tri rany a koniec. Otcovi pre srandu zatial drží na 30.06, nechápem akým zázrakom.
nazdar...ja som kupil Taktikal 3-9x50 pred tromi rokmi...na vzduchovke menil nástrel pri zmene zvečšenia sa posuval bod zásahov...teraz som ho dal na cz 452 cal.22 a pokial nemeníš zvečšenie ešte ako tak vyhovuje...na cz 550 7x64 som ho nemal odvahu namontovat a preto som kupil puškohlad ČESKÁ ZBROJOVKA SINCE 1936 3-12X50E s osvetleným bodom...ešte len to je šmejd...stál 9000sk a po druhej krabičke pri nastrelovaní zaprášilo okulárovu šošovku z vnutra asi od skla z rozbitej optiky...a nástrel neudržal ani pri prvých ranách....takže možem íst reklamovat...
Ja som ho mal na 308. Je to šmejd jak sa patrí. Rozdiel spoznáš keď vyskúšaš niečo kvalitnejšie a zistíš, že nie si taký bohatý aby si si mohol dovoliť kupovať lacné veci.
Nie, nerozsypal sa len nedržal nástrel. To sú nervy keď jeleňa v kľude a z opory na 80 m netrafíš. Ďalej je to za šera skoro nepoužiteľné. Vymenil som ho na Kahles a to je iné kafe.