Ma někdo skušenost s americkym buldogem při lovu černe zvěře

pred 18 rokmi 9 mesiacmi #1061 od Akela
Americkeho buldoga by som nepouzil. Mame predsa vynikajuce narodne plemeno - pracovite - slovensky kopov, ostre ako diabol - jagteriera a rozvazne s dobrym nosom - daxelkopova. A videl som skvele pracovat na francuzkej televiznej stanici CHASSE a PECHE /polovnictvo a rybarstvo/ svorku foxterierov. Neviem ako by sa ten buldog spraval v hone k ostatnym psom ak by sa primerane "nastartoval". Tu francuzku stanicu davam do pozornosti vsetkym polovnikom a priatelom prirody. Davaju tam v kuse spolocne polovacky, lovy zo Spanielska,Korziky, Francuzka ale aj Afrika, popis zbrani, balistika, nastrelovanie a pod. Pre mna je bariera francustina ale i tak skvele pozeranie.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 18 rokmi 9 mesiacmi #1066 od LEON
ja netvrdim že máme špatná lovecká plemena a kté agresivitě nezaleži na plemeni ale na vychově.Americky buldog byl vyšlechtěn pro praci na farmách a na lov velké zvěře kde pracuje více psů .Měl jsem možnost vidět na videu dohledavku 130 kg kance se dvěma psy a byla to super prace.
<br/>Tohle je adresa stránek kde pár buldogu při lovu je AU.GEOCITIES.COM/OZ-PIGHUNTER tak zatim lovu zdar a dik za nazor

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 18 rokmi 9 mesiacmi #1067 od Sokoliarik1
na com sa da chztit ta francuzska tel stanica?

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 18 rokmi 9 mesiacmi #1070 od Akela
Sokoliarik 1: Pozriem udaje z druzice dnes vecer a zajtra to sem dam do tem ako novu. Byva tam aj lov dravymi vtakmi /vid tvoje meno/ tiez lov lukom - dokonca na pernatu a zajace. Kazdy si tam nieco najde. Aj rybari budu ochkat nadsenim ak si to pozru. Dufam ze ma dozajtra skleroza nepremoze.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.040 sekúnd

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 156 návštevníkov a žiadni členovia on-line