potrebujem poradit - Kupil som si steniatko foxterriera hladkosrsteho.Zhanal som ho dost dlho a dokladne. Vybral som si dobru chovnu stanicu a skuseneho chovatela. Steniatko mi robilo radost, ale v 7 mesiaci sa mu zacali staviat uska. Celkom sa mu postavili. Informoval som chovatela ale tvrdil ze to je moja chyba - zle som ho krmil. Moze to byt stravou??????????????? Alebo chovom???????
Tono aká je to podla teba dobrá chovná stanica? Treba zistiť či tento problém nemali aj súrodenci tvojho psíka a hlavne aj predtým vrhy po týchto rodičoch.Napíš meno chovatelskej stanice a možno sa dozvieš aj správy od iných majitelov.
nechcem neopravnene ociernit chovnu stanicu a chovatela. Mozno je to naozaj moja chyba alebo moj psyk je len vynimka v chove.Chovna stanica je LEMART. Zatial som o tejto stanici pocul len dobre veci. p. Stefek tam ma velmi dobrych psov - jak exterierovo tak pracovne. Tak teraz neviem neviem.
tono co špatného jsi mu měl dávat podle chovatele.Podle mě jediné co jsi udělal špatně je to že jsi mu je nevylepoval od malička některé línie stím maj problem dnes jsem se nato ptal na honu známého který foxe má už 40 let