Vcera pri polovačke na diviaču zver mi zabehol foxterier hrubosrstý.Stalo sa to v okrese Žiar nad Hronom presne nad Ladomerskou Vieskou.Pes mal na krku reflexný elastický pas aj s tel.0905 725162.Na slabine má tetované číslo3128.Počúva na meno NIKY a je možne že mohol zbehnúť aj do okolitých obcí.Za akekolvek info ďakujem.
Nie, nieto po ňom ani stopy. Údajne chodia z Maďarska a kradnú poľovné psy. Už som asi o neho prišiel. Neviem si predstaviť, ako ten psík teraz trpí.Od cudzieho nezobral ani žrádlo, nie to ešte aby ho poslúchal. Žilka
Vazeni polovnici, hladame novy, prijemny domov pre asi 1-2 r. stareho psika (Madarska vyzla - pes) najdeneho 12.4. v katastri Noveho Mesta n. Vahom. Pes je v dobrej kondicii, zdravy, cisty a plne socializovany!!! Ma dobru stavba a pekny exterier. Pes je bez cisla, bez cipu.
<br/>Vazni a zodpovedni !!! zaujemci volajte 0903 816713, alebo mailujte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>Dakujeme.
Minuly vikend sa nasli dvaja zabehnuti jazvecici hrubosrsty, jedneho sa podla tetovacieho cisla podarilo cez SPKP identifikovat. Je to Dona od Olčáka. Komu táto sucka chyba, pripadne kto vie nejaky kontakt na jej majitela moze pisat na: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Možno by pomohlo, keby si napísal aj lokalizáciu nálezu alebo cez spz sa nakontaktovať na chovateľa a opýtať sa ho, že komu predal šteniatko a nejako to ´dostopovať´..;/
Dik za pomoc. Chovatela sme vedeli, aj kontakt, len najskor sa mu nedalo dovolat a potom nastal ten problem, ze on si nevedie evidenciu a teda nevedel komu predal stena.
<br/>Ale dobra sprava je, ze hladanie bolo uspesne a jazvece su uz u svojho pana. Este raz dik.
Aj ja som rád, že psíky natrafili na človeka, ktorému nebolo jedno kde a ako skončia..., že si si dal tú námahu, pátral a dotiahol veci do konca. Máš moje uznanie..
Po prečítaní tejto stránky sa vykreslí jednoduchý, malý príbeh strateného psíka.
<br/>Je to ale aj príbeh o človeku, poľovníkovi, ktorý napriek svojej "jednoduchosti" určite neupadne do zabudnutia.
<br/>Je to len jedna internetová stránka, ale má veľkú vypovedaciu hodnotu.
<br/>Pytliak, ale i ostatní, klobúk dolu pred vami!