Polovnicke recepty

pred 18 rokmi 1 mesiacom #5801 od Jaro
Polovnicke recepty bolo vytvorené Jaro
STEHNO Z DIVIAKA NA VÍNE : 1kg stehna , 4dc červeného .vína , borievky , rozmarín , celé čierne kor. , soľ , bobkový .list , solamyl , worčestrová omáčka , masť .
<br/>červené víno povaríme z borievkami , čiernym korenim ,bobkovým listom , rozmarínom , potom ho necháme vychladnúť a vložíme mäso ,mäso necháme 4 dni odlezať . potom ho vyberieme , vložíme do pekáča pečieme do mäkka občas podlievame vínom . vo víne rozmiešame solamyl a vlejeme do vypečenej šťavy , povaríme , vložime nakrájané mäso.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 18 rokmi 1 mesiacom #5834 od eso
Odpoveď od eso na tému Polovnicke recepty
JELENIE NA KARI: 1kg stehna alebo karmenádle, 1 domáca klobása, 10 dkg slaniny, kari korenie, soľ, červená paprika sladká, cesnak, hl.múka, olej.
<br/>Mäso pozdåžne stredom napichneme nožom a vložíme klobásu. Zo všetkých strán mäso nasolíme a dobre potrieme rozdrveným cesnakom. Vložíme do vymasteného pekáča, dobre posypeme kari korením a na vrch poukladáme plátky slaniny na celé mäso, podlejeme vodou a pečieme v rúre zakryté. Sem tam prelievame výpekom. Keď je mäso mäkké, tak ho poprášime červenou paprikou a zapečieme odkryté. Výpek zahustíme múkou. Po vychladení nakrájame úhľadné plátky a podávame zo zemiakovým pyré, prelievané výpekom.
<br/>Dobrú chuť!!!

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 18 rokmi 1 mesiacom #5835 od eso
Odpoveď od eso na tému Polovnicke recepty
KURA NA DIVOKO: tento recept je pre Paliho29d, aby nemusel zháňať divinu.
<br/>Potrebujeme 1 väčšie kura, zázvor, soľ, sušené dubáky, 1 cibuľu, olej, vodu, hl. múku a smotanu na šľahanie.
<br/>Očistené kura nasolíme a zo všetkých strán posypeme zázvorom. Podotýkam, že aspoň pol balíčka, resp. min. 1 pol.lyžicu zázvoru. Do vymasteného pekáča vložíme nákrájanú cibuľu, podlejeme vodou a pečieme. Asi po 20 minútach pridáme namočené dubáky, tak pol hrste. Z času na čas prelievame výpekom. Vody do výpeku dáme viac, aby bolo dostatok omáčky. Keď je kura upečené, tak výpek zahustíme múkou rozmiešanou vo vode a pridáme smotanu, ktorá zjemní chuť, dosolíme a podávame s čerstvou knedlou.
<br/>Dobrú chuť!!!

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 14 rokmi 4 mesiacmi #51124 od Baikal
Odpoveď od Baikal na tému Polovnicke recepty
Nejaky dobry recept na pripravu zajaca polneho?

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 14 rokmi 4 mesiacmi #51136 od wachtel
Odpoveď od wachtel na tému Polovnicke recepty
Má prosím Vás niekto dobrý recept na klobásy z diviny.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 14 rokmi 4 mesiacmi #51138 od pepies
Odpoveď od pepies na tému Polovnicke recepty
Nazdar ja dávam pomer divina a bravcový bôčik 1:1.Na 10kg mäsa dávam 1x 0,7dl pohar cesnaku ktorý rozmixujem,200gr.Ml. sladkej papriky,50gr.Štiplavej papriky,200gr soli,10 gr.mletej rasce,100gr.Mletého čierneho korenia.maso meliem na šajbe číslo 8 a bôčik na šajbe č.10.Klobásku ju jemne pikantne ak nemaš rád pikantne klobási treba ubrat štiplavej papriky.Dobru chut...:):)

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 14 rokmi 4 mesiacmi #51144 od pepies
Odpoveď od pepies na tému Polovnicke recepty
Sorry oprava Mletého čierneho korenia len 10gr.na 10kg.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 14 rokmi 3 mesiacmi #51806 od jurajgazsik
Odpoveď od jurajgazsik na tému Polovnicke recepty
ahojte poradi mi niekto dobry recept na divu kacicu

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.048 sekúnd

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 594 návštevníkov a žiadni členovia on-line