Takze znova vyzva pre PIDkarov z Presova a okolia. Kto ma zaujem a cas tak v piatok 16. 6. 2006 o 16:00 hod. sa uskutocni taka mala stretavka. Miesto este upresnime, zrejme to bude nejaky pub kde sa sedi vonku Staci len aby ste sa tu nahlasovali. Zatial su prihlaseni adman, macek, ked.
fajn..ale info dna je take, ze zrejme budeme posuvat trosku cas mozno na 17:00 alebo 18:00, pretoze mi do toho neplanovane prisla jedna skuska prave na piatok, ale presny cas jej konania este neviem. Pokial by to niekomu nevyhovovalo neskor ako o 16:00 dajte mi vediet sem na forum. Najneskor vo stvrtok by som mal vediet co a ako, teda sem uvediem pevny termin aj miesto stretnutia.
Vážení, veľmi rád by som sa s Vami stretol. Avšak časovo mi to vôbec nevyhovuje...Ešte len dnes som prišiel z Prahy (Johny, Zálesák, Jaro, Leon a spol. toto je dôvod prečo som absentoval:[:[:-o:() A v piatok letím do Londýna...:[:[:[
<br/>Dúfam, že po hektickom lete sa stretneme... Prajem príjemné stretko...
Serus kamarát... za toho psíka čo som predal kamarátovi som pozvaný v piatok na poľovačku na srnca. A myslím, že to sa nestáva často, aspoň u mňa... Takže neskôr mi to nevyhovuje... ja som stále v PO, takže sa môžme stretnúť kedykoľvek... SEVAS
KONECNY TERMIN A MIESTO STRETNUTIA V PRESOVA SU :
<br/>
<br/>16. jun 2006 o 17:00 v Agate.
<br/>
<br/>Tento podnik najdete najjedodnoduchsie tak, ze ked pridete ku Kostolu sv. Mikulasa, tak pojdete zapadnou brankou, kde pod schodami predavaju hudobne CD a DVD (firma VOITON) stale rovno a za prvou krizovatkou uvidite velku terasu podniku zv. Nove Mexiko. Oproti terase najdete vchod do dvora. Pred vchodom zvykne byt putac s nazvom Agat a dennou ponukou . Sedi sa vonku aj vnutri.
<br/>
<br/>Poznavacim znamenim bude Nova prirucka polovnika do vrecka leziaca uprostred stola. Ked bude prsat, sedim vnutri.
Tak nakoniec prve stretko v Presove dopadlo velmi dobre. Zucastnili sa nom sice len dvaja PIDovia z Presova a to Jager116 a adman Ale urcite este bude dalsia vyzva a to coskoro Ci sa to vsak bude dat uskutocnit tak ako to navrhoval pekelnicek o tej 14 tej alebo 15-tej hodine tak neviem, ja osobne vacsinou pracujem do 18:00, minimalne do 17:00. Ale skusime to vymysliet tak, aby to vyhovovalo vacsine PIDOV