mmm,ja mam lepsie je troska drahsie ale je to z mojho bydliska a je to kvalitna pracicka .STELLA. www.stella-dolany.sk neviem ako sa to dava ako odkaz, tak aspon takto.
mozno sa vam tato otazka bude zdat cudna ale mozno budete vediet poradit. Neviete kde by sa dalo zohnat (kupit) polovnicke oblecenie ale v hnedej farbe? alebo lepsie povedane dohneda. Vsade som nasiel len zelenu. Dik
Nie som si celkom istý, ale tuším jedna firma na Slovensku (názov si nepamätám) šije
<br/> odevy aj v hnedej farbe. Myslím, že mali reklamu v Poľovníctve a Rybárstve. Mrkni
<br/> staršie čísla (minuloročné určite).
Nie som si celkom istý, ale tuším jedna firma na Slovensku (názov si nepamätám) šije
<br/> odevy aj v hnedej farbe. Myslím, že mali reklamu v Poľovníctve a Rybárstve. Mrkni
<br/> staršie čísla (minuloročné určite).
dobrú skúsenosť mám z firmou ktorú nájdete www.vitex.cz/vyrobky/program/bezpecnost.htm[/]TU
Je to firma ktorá sa zaoberá pletením, ceny pred dvoma rokmi mali neprehnané ako príklad uvediem: košeľa z krátkym rukávom (farba olivovo zelená) z náprsným vreckom na ktorom je poľovníckym motív sa dala u nich kúpiť za 400Czk resp 500Sk, tu na Slovensku v poľovníckych obchodoch stála ta istá košeľa od 800Sk nahor. Ako idú z cenami teraz neviem, možno by stálo zato požiadať ich o cenovú ponuku. Pokiaľ viem ak sa koná niekde väčšia akcia tak chodievajú z tranzitom a svoje výrobky tu aj predávajú. My sme ich napríklad oslovili keď sme robili chovateľskú prehliadku. Nechcem robiť reklamu, reagoval som na tému resp. názov témy.