Na bubon - teplé bonzy na poľovníkov

pred 17 rokmi 5 mesiacmi #11665 od dozorca
Na bubon - teplé bonzy na poľovníkov bolo vytvorené dozorca
Na nedávnej poľovníckej akcii v Košiciach stretol zočivoči vysoký funkcionár OkO Košice - mesto svojich kolegov z okolia.V tejto skupine bola dáma. Ušiel sa jej nevraživý pohľad s pohŕdačnou mimikou.Žiadna zdvorilosť ani slušné vychovanie.Nikto nevie prečo. Toto do poľovníctva určite nepatrí.A potom chceme príkladné správanie sa od radových členov? Toto bol vzor? Je to pre toho človeka na zamyslenie sa.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 17 rokmi 5 mesiacmi #11680 od lubto
Odpoveď od lubto na tému Na bubon - teplé bonzy na poľovníkov
Hej, je to preňho na zamyslenie, smutné však je, že ľudia takýchto morálnych kvalít sa nemajú čím nad sebou zamyslieť. Ja razím názor, že rozumnému človeku sa dá vysvetliť všetko a je schopný sebareflexie, ale hlupák nepochopí ani keď mu to postavíte pred nos a pojem sebareflexie nepozná.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 17 rokmi 5 mesiacmi #11691 od dusab
Odpoveď od dusab na tému Na bubon - teplé bonzy na poľovníkov
Nuz neviem presne aka nevrazivost to bola, ale viem, ze OkO Kosice-mesto ma momentalne zakaz vykonavania kurzov zaujemcov o prvy polovny listok na 5 rokov (vsetci vieme preco asi). Myslim, ze to hovori za vsetko, alebo aspon za dost...viac to tu rozpisovat nebudem...

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 17 rokmi 5 mesiacmi #12098 od dozorca
Odpoveď od dozorca na tému Na bubon - teplé bonzy na poľovníkov
Mám informácie že to mnohý košičania to čítajú. Chlapi prečo sa nevyjadríte? Na sneme to bude jednoduchšie rozhodovanie.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 17 rokmi 5 mesiacmi #12164 od steyr
Odpoveď od steyr na tému Na bubon - teplé bonzy na poľovníkov
Celý problém vznikol tým, že sa okr.org. rozpadla na mesto a okolie. Tento fakt ovplyvnil aj atmosféru v niektorých PZ. Pritom poľujeme spolu aj "valalskí" aj "mestickí" tak, ako tomu bolo predtým.Zdôrazňujem, že všetko je to len a len v ľuďoch!!! Mne osobne to trochu komplikuje život, lebo polovica členov PZ spadajú pod mesto, druhá pod okolie a PZ (podľa reviru) spadá pod okolie. Sranda je vtedy, keď pýtajú jedni i druhí za svojich napr. príspevky na výstavu a pod.8o. Pre bežného poľovníka to znamená len to, v že v konečnom dôsledku platíme fungovanie dvoch okr. orgánov namiesto jedného silného. Tým sa aj trieštia financie atď. Spomínaná nevraživosť je zrejme len dôsledkom korytárčenia niektorých jednotlivcov s divnými ambíciami. Kedysi sme tieto funkcie vnímali ako službu veci poľovníctva a bolo to len a len o povinnostiach a o nadšencoch. Dnes neviem, lebo nie som žiadnym okresným či vyšším funkcionárom. Je to môj názor, možno iní do toho vidia viac a hodia to sem...:(

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 17 rokmi 2 mesiacmi #14465 od jager
Odpoveď od jager na tému Na bubon - teplé bonzy na poľovníkov
Najlepšie ako proti ignorantom bojovať je Uviesť ich meno. Veď si aj ty bojoval za slobodu svojho názoru. Neurážaj, neohováraj, ale zárovaň si nenechaj ukradnúť právo na svoj názor. Inak budeme mlátiť prázdnu slamu. A koniec koncov, nech sa obáva ten kto nevie ako sa má správať poľovník aby sme sa mi ostatný nemuseli zaneho hambiť.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.042 sekúnd

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 631 návštevníkov a žiadni členovia on-line