Má někdo praktické zkušenosti se střelou fusion od firmy federal např. v ráži 308 W. zajímá mě ranivost, značení zvěře po raně, zdali zvěř barví, poškození zvěřiny a vhodnost na různé druhy zvěře. srnčí, černá, vysoká a dančí.
Hola, no je skoro rok po tvojej otázke, žiadna odpoveď, takže skúsme sa opýtať znova:
<br/> má niekto skúsenosti so strelou fusion od firmy federal napr. v cal. .308 W. Aj mňa to zaujíma.
chlopi, nic zvlastneho-jedna sa tu o pracovny postup vyroby, Fussion neni nic ineho nez napr. Hornady Interbond alebo Nossler Accubond! Olovo a plast je prakticky zlepene do seba, takze sa ma pri deformacii cela strela drzat pohromade, cize sa nerozpadne! To zas neznamena ze zostane naozaj cela-preto ze ked sa roztriesti sa roztriesti! Marketing, marketing a len marketing---kupujte toto, je to najlepsie a nech vas to netrapi ze za to platite 3x tolko co to je hodne!
Fusion je v Čechách ponúkané za veľmi dobrú cenu. Preto ma zaujíma, ako je to s ich kvalitou. Ak máš nejaké praktické skúsenosti určite to všetci privítame.
ved som sa uz vyjadril-skusal som sice len Accubond avsak nevidel som na tom boh akeke zlepsenie s porovnanim napr. Speer Grand Slam alebo Hornagy Interlock, samozrejme okrem ceny!:D:D
.....okrem zvysenia ceny-co nepovazujem za zlepsenie! Pri nakupe tychto striel je treba pocitat na to ze zaplatim medi 50 az do 100% viac nez napr. Interlock alebo Grand Slam:I:I:I
Strelu nosler accubond laboruje aj Norma v kal 7x64.30-06,300 Win.Mag a urcite asi vedia preco v 7x64 je to pecka a porovnavat to s interlock uz len co sa tyka bal. to bol asi omyl8-L
Ja sa bavim o klasickej strele Interlock s olovennou spicou, nie plastom!Urcite-aspon pre mna su ceny lacnejcie-prave som kupil krabicu Klasiky Interlock-19USD/100 a Krabicu Nosler Balistic Tip 44USD/50, takze asi miesame jablka s pomarancom!:D
isto iba projektily....stefan si laboruje sam ak sa nemylim... V prepocte by to bolo cca 4,50 Sk/kus... Ani amerika nemoze byt az taka zaslubena zem :D:D
Rad by som ti porovnal ceny nabojov, avsak neviem ako- ja som jednak nekupil naplneny naboj uz 35 rokov, a zase v mojom okoli su pomerne dost rozlicne ceny za jeden druch streliva z obchodu do obchodu! Avsak viem ze napr. krabicka (20ks) streliva od Firmy federal sa pohybuje od cca 15 USD do 44USD, co je samozrejme aj reprezentovane kvalitou streliva, naplnou , druhou strely a pod. Otazka porovnania je velmi tazko odpovedatelna! Nezabudnut ze kazda firma vyraba spektrum kvality/ druhu streliva takze napr.Federal neni stale len Federal, su medzi nimi podstatne rozddiely, ktore vidiet aj v cenach!