Rozhodol som sa obstarat si na jar znovu stena,tak vas pani pekne prosim,hodte sem nejaku kvalitnu chov.st.,alebo farbiarske stranky na nete,ktore este nepoznam.
Vďaka,ale to som už prezeral dávnejšie,hľadám niečo nové a to čokolvek o farbiaroch,čo som ešte nevidel,no a to som videl dosť,ale som do toho tak zažratý,že si myslím,že ma čaká ešte kopec vecí ak mi rozumieš...,aj tak dík. 8-L
Zdravím,
<br/>vypadá to tak, že ťa o farbiaroch len tak ľahko niečo neprekvapí. Mám chovnú stanicu z PRALESA PU už 20 r. Zakladal som je v roku 1986 z legendárnou Aidou z Buchtálu. Ak by si si myslel, že by bolo vhodné mi zavolať, budem rád. Nič ti nesľubujem, ale pokusím sa ti pomôcť.
<br/>Absolútne nová krvná línia. O. Iwan von der Konigbuche, BOB, CAC, CACIB, PF I. c, IHF I.c, Spišský pohár II miesto.
<br/>M: Geli Vidov vrch, BOB, CAC, CACIB, Víťaz plemena, PF I. c, IHF I. c
<br/>V decembry budeme kriť, ak všetko pôjde tak ako má.
<br/>Kontakt: 0905 869 890;)
Zdravím,
<br/>vypadá to tak, že ťa o farbiaroch len tak ľahko niečo neprekvapí. Mám chovnú stanicu z PRALESA PU už 20 r. Zakladal som je v roku 1986 z legendárnou Aidou z Buchtálu. Ak by si si myslel, že by bolo vhodné mi zavolať, budem rád. Nič ti nesľubujem, ale pokusím sa ti pomôcť.
<br/>Absolútne nová krvná línia. O. Iwan von der Konigbuche, BOB, CAC, CACIB, PF I. c, IHF I.c, Spišský pohár II miesto.
<br/>M: Geli Vidov vrch, BOB, CAC, CACIB, Víťaz plemena, PF I. c, IHF I. c
<br/>V decembry budeme kriť, ak všetko pôjde tak ako má.
<br/>Kontakt: 0905 869 890;)
Milý JAGER,vdaka za snahu,ale ja skôr inklinujem ku bavorákom /aj tým v krčme:)/,a nech sa ti to zdá akokoľvek smiešne..,tak sa nehnevaj,z kšeftu nebude nič. Ale raz možno-kdo ví...