No ja by som bol rád keby sa strelec s nami podelil aj o príbeh, či to bude rekor alebo nie, je to životná trofej ... Pokiaľ sa so strelcom poznáte, načnite ho nech si nenechá pre seba ten zážitok a pošle príbeh
Ja Rada poznám osobne, spoločnč s otcom chovajú kopovy, ale nemám naňho žiadne spojenie a keď sme boli naposledy spolu vo Zvolene, tak ešte nevedel, že ho strelí !!! :]
INFORMÁCIA: Strelec na PID nechodí. Srnec bol bodovaný asi 3 dni po ulovení teda váha, objem a bodová hodnota budú ešte upravené samotným vyschnutím trofeje. Perličky: jedná sa o nepravidelného ,, osmoráka ,, , hmota je v spodnej časti je to vidno aj na samotnom fote tu na PID, obvod ružíc aj keď sa u srnca nebodujú sú cca 16 cm. Bodová honota uvádzaná po viac. bodovaniach je niečo cez 210 bod. Strelcovi aj keď viem, že na PID nechodí aj ja Gratulujem !
Ja som o tom presvedčený, že keď ho bodoval (alebo bol pri bidivaní), Emil Rakyta, ktorý má s bodovaním čerstvých medailových trofejí veľmi veľké skúsenosti, nechal si dostatočnú rezervu a konečná bodová hodnota bude určite vyššia.
Štefan - srnca bodovali v ZV páni Hell, Garaj na 212 bodu, nejakú rezervu si však nehali. Podľa ích vyjadrenia by trofej srnca nemala mať po vyschnutí nižšiu bodovú hodnotu ako 205 bodu.
Pani, dnes mi ukazal jeden chlapik na mobile foto srnca, streleneho niekde pri Lucenci...bol fakt unikatny...rozpraval mi tam o bodoch a ambiciach o ktorych sa tu neodvazim pisat. Nepoculi ste niekto o tom nieco???