Na stránkach Lovu zdar som sa dočital, že počas jelenej ruje bol ulovený jeleň, podľa predbežneho hodnotenia mal by mať okolo 260 bodov CIC. Je to bluf alebo niekto vie o tom niečo. Ďakujem.
Akela ja som to síce napísal do stránky, kde sa píše o srncovi, ale moj dotaz sa týkal jeleňa, kde základné informácie som získal na strankach Lovu zdar. V ďaľšom príspevku dokonca opisuje vzhľad parožia a ďaľší poľovník z Oravy mu to potvrdzuje, že informácie sú pravdivé. Ďalej sa nemôžem pohnúť v pátraní.
Ako sa môže utajiť taká trofej do pekla .... píšu tam o nej že pôjde na prehliadku ale asi chcú veľké haló .... pátrajte, asi vypíšem odmenu ... Súťaž o cenu PID za informácie o novom nádejnom rekorde jeleňa
Generalny riaditel statnych lesov o tom nevie nic, takze od statnikov to nebude. Hovoril som s nim. Som velmi zvedavy na tu trofej. Ak by to bolo tak ako sa pise, tak klobuk dolu.
ak niekto dá nejakú fotografiu na túto stránku, neznamená to, že je to jeleň ulovený na Slovensku . Ak by to bola pravda tak by uviedol lokalitu, a aj seba ako lovca.