Len sprostredkovane - kamoš to kúpil ako guľ. kozlicu v 9,3x74R. Neviem prečo to kupoval, keď to chce teraz predať. Mne sa to "znepáčilo" na prvý pohľad. Dosť hrubo opracované, zvláštne drevo a nesadlo mi to ani do pleca. /hlavne, aby to sedelo jemu/. Kaliber nekomentujem a z pušky som nestrieľal, ale nepamätám si už presne cenu - bolo to dosť, radšej by som bol došetril alebo požičal a vzal Merkel. A podľa mňa, aj keď je to vyslovene poľ. zbraň, jedna hlaveň je jedna hlaveň. Ono sústrel pri týchto zbraniach býva dosť problematický. Pri nastrelovaní treba božskú trpezlivosť. A najviac sa mi "páčia" guľ. kozlice, kde sa sústrel "reguluje" šróbikom na konci hlavne - úžasné... Kamoš to už oľutoval a najhoršie je, že na tom dosť prerobí...
Vlastním brokovú kozlicu Finn Classic 512sd a ... trochu mi vadí pomerne hlučná poistka a spúšť by mohla mať aj menší odpor, drevo, aspon tej mojej má velmi peknú kresbu, v ramene mi sedí perfektne ale to je o tom kto na aký kus natrafí a či mu sadne. Ale ako gulobrok alebo gulovú kozlicu by som to rozhodne nekupoval... Už len kvoli tomu prevedeniu a kvoli spomenutej spúšti. Ja ju používam sa spoločne polovačky na drobnú a na športovú strelbu...:D8-L
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. Problematiku Sauera zvládam dosť obstojne. V piatok som bol u Fraňa vo veľkosklade, tento týždeň v piatok idem znova. Ak by si potreboval ničo špeci, alebo iné info pozisťujem.