Môj názor je taký,že u tejto zbrane je problém s kvalitou vyhotovenia!Z dôveryhodných zdrojov som počul, že niektoré IŽky je problém nastreliť, vlastne sa to ani nedá - rozptyl 30 cm na 100 m, najmä vertikálny!No a niektoré zas stieľajú dobre! Takže je to možno aj o šťastí pri výbere! Inak tieto zbrane majú chrómovaný vývrt, čo hodnotím veľmi pozitívne - menej náročná údržba!
S tým chrómovým vývrtom som si nie celkom istý, ja ju mám v .30-06, a v letáku
<br/> bolo sa mi marí, že nemá. Neodporúčajú z toho strieľať ani vojenské strelivo, zrejme
<br/> kvoli zápalkám. Brokovnice IŽ-ky chrómový vývrt majú, tú keď aj týždeň
<br/> nevyčistím, nič sa nedeje. Guľovnicu čistím ihneď, ako sa vrátim.
pocul som od jedneho zbrojara, ze izka je dobra len v kal. 308.win...brat ju ma, velice spokojny, je lahka a presna...neviem ci je pravda ze je nekvalitna, ale mne to vychadza asi tak, ze zalezi asi na stastnom vybere al na smole???ale co poznam ludi s tou zbranou su seci spokojny....
uvazoval som nad nou aj ja, ale po tom co som si precital nechcem riskovat a zbytocne vyhodit 7000 sk, aj ked to nie je vela ale predsalen je to 1/3 z CZ a nemusim ich setrit znova
ja som ju mal a bola to presná puška 11,7 SaB na 100m 3 rany do 3cm - Puskohlad Edemberg 3-9x50, ale ta spúšť bola hrozne tvrdá . dal som na nu aj gumenu botku ale aj tak mala dost velký spätný ráz a tak som ju predal .-inak za tie prachy si myslím ze je to dobrá zbran .maju ju aj kamoši a tiez snou nemali problémy .