Ľudia neblbnite! Aspoň cez sviatky sa prestante naťahovať a osočovať. Veď sme z jedného cechu. A ku tomu mazaniu tém, malo by sa to tu troška zriediť. Bolo by to prehľadnejšie a hlavne by sa nevytvárali také témy, ktoré tu už sú. Prosím neberte tento príspevok ako výzvu do slovného boja. Ďakujem
admin ma pravo mazat, co uzna za vhodne, ak budes financne prispievat na chod nejakej stranky, nejaku urobis,..... tak maj pravidla ak chces, je tu plno tem, co by zasluzili vyhodit. a ako jaro podotkol, nikto ta nenuti tu byt. stastne a vesele
Ako tak pozerám tak fórum tu funguje od roku 2005 a už tu človek stráca prehľad a témy sa mažu. Teraz jedna otázka - viete si predstaviť čo tu bude o 3,5,10 rokov ? Admíni by mali radšej rozmýšľať o tom, ako fórum sprehľadniť než ako mazať témy. Každý ma právo na svoj názor a priestoru je tu určite dosť. Navrhujem jednoducho rozdeliť fórum na témy napr. Zbrane, Strelivo, Oblečenie, Optika, Nože, Lov, Starostlivosť o zver atď. Potom ti stači kliknuť na tému, ktorá ťa zaujíma a nájdeš si čo potrebuješ.
Som na desiatkach portálov obyčajne sú to fotoportáli ,ale všade sa nájdu ľudia ktorí sa hádajú alebo vidia všetko čierne . Možno by sa stačilo zamyslieť čo som ja urobil aby to bolo lepšie! Pekný deň.
Kamarát môj zlatý keby si ty vedel čo je hanba tak nezakladáš takúto tému. tak napríklad hanba je keď sa tak spiješ, že na vleku zaspíš pod smrečkom a spodnú polku tváre ti opáli slnko takže vypadáš ako Rumburak. lovu zdar