Prijatie za člena Pz na základe vlastnickeho práva a zrušenie uznesenia členskej schôdze súdom

pred 16 rokmi 1 mesiacom #33267 od marecku
Naše Pz prehralo súdny spor o vznik členstva v Pz na základe vlastníckeho práva a prednostného práva prijatia za člena,na okresnom súde. Dotyčný sa pár krát neúspešne uchádzal o členstvo v našom Pz.Nedostal nikdy žiadny hlas,ale napriek tomu sa k nam nasilu tisol.Dospelo to k tomu že si kúpil pár árov a vec postúpil na súd,ktorý sme prehrali.Súd zrušil uznesenie členskej schôdze o neprijatí za čakateľa a nahradil ho uznesením o prijatí za člena a zaplatením trov.Súd nerešpektoval uznesenie čl.schôdze,stanovy Pz ani čakateľsku dobu.Načo sú nám stanovy,členská schôdza a čakateľská doba keď po zakúpení pár štvorcov pôdy môžem všetko obísť,ešte to za mňa zaplatia.Kúpim si pôdu v každom okrese a polujem kde chcem,podla tohto.Mohli by ste napisať kde boli taketo spory vyhrate Pz.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 16 rokmi 1 mesiacom #33273 od dusanlegin
Skús využiť právnu poradňu na tejto stránke.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 16 rokmi 1 mesiacom #33332 od jarry9
Pre Marečka:
<br/>
<br/>Marečku, po takto „zbabranom“ spore by som sa pravdepodobne zapodieval myšlienkou vyjadriť „niekomu“ nedôveru z Vášho PZ minimálne z dôvodov neschopnosti:
<br/>1)riadne riešiť „problém“
<br/>2)predvídať možný problém
<br/>3)vyhrať problém
<br/>
<br/>Píšem bez návodov, skryto, ale starší a skúsenejší vedia čítať aj medzi riadkami. Určite by som nereagoval, nebyť Tvojho „RÝCHLEHO“ a rozhodne nie presného a objektívneho príspevku . / pravdepodobne si to počul tak, ako si to počul/. A ak Ťa môžem požiadať, príď &quot;zahosťovať&quot; na www.horar.sk, hodíme pokec. Môj nick je jaro1

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.048 sekúnd

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 230 návštevníkov a žiadni členovia on-line