Nepomôžu ani IQ ani psychotesty. Záleží len na každom z nás či sa vieme chovať zodpovedne. Testy ukážu okamžitý stav. Napríklad kamarát, inak celkom slušný človek a v sobotu na poľ.akcii mu preplo a vytrieskal celé združenie samozrejme že tu už dopoľoval.
samozrejme polovnik zastrelil polovnika ,je to smutne nemalo by sa to statr ,ale že na cestach zomrie denne v priemere 330 ludi a kolko z toho je šoferou pod vplivom alkoholu nad tym sa až tak nik nepozastavuje,ale že polovnik niekoho zastreli čo je ojedinela vec už sa vy všetci ochrancovia prirody a neviem kdo všetko idete posrat a to už tu nejdem uvadzat ine pripady čo sa stane smrtelne zraneniew lebo zahynie zver a kdo všetko by mal ist na psychotesty,možno aj ty ondrejga;)
vetšinou ,ked niekomu dochadzaju argumenty ,kontroluje pravopis,ale na to už sme si tu zvykli:-p,Janči nemyslel som Slovensko ,ale str. Evropu a neviem či tam nemalo byt 3300,niekde som to čital
Nevieme ako to bolo, v médiách kvôli sledovanosti a predaju všetko prikrášlia, pridajú, len nech je to atraktívne, dobre predať informáciu... Viď príklad, dnes som čítal, že útočník Bundesligy v klube Kaiserlauten, či ako sa to píše, vraj spadol pri oberaní čerešní, ale kdeže, je od nás, v piatok riadne opitý preskakoval bránu na štadióne s mojim známym, strepal sa a tam si zlomil klúčnu kosť, takže média...