Leon, u nás sa pre nemeckého ovčiaka používa zľudovelý názov vlčiak, to myslel tým včiakom. A čo sa týka tej druhej časti tvojho príspevku...zase rozoberáme dôsledok konania len jednej strany??? Tá Druhá tam nebola??? A inak, skús si zapoľovať niekde v riadnom teréne, nie z posedu vo zvernici a možno to budeš vnímať inak. By som ťa chcel vidieť, ako by si ty rozoznával keby išiel vlk a za ním nemecký ovčiak v šere...ktorého by si si vybral...
už to tady dlouho nebylo zase jeden odborník na obory :]:] ale pořád čekám odpověď na mou otázku ale to je asi hodně velký problém když místo toho začne trapná debata
Beriem späť Leon, tá moja poznámka nebola na mieste. Bolo to z mladickej nerozvážnosti. Až časom nazbieram v poľovníctve nejaké skúsenosti, budem sa vyjadrovať k veci...;/
Osobne si myslim a suhlasim s Lovcom00 a ze polovnik bol horuci za ranou. Pokial mam znalost , teda co som cital (lebo u nas vlkov nemame) tak pes (vlciak ) na neho stekal a vlk intenzivne nesteka, resp. skoro vobec pokial neupozornuje ostatnych clenov svorky. na druhej strane tazko niekoho sudit len podla televizie. kazda minca ma dve strany a my nevieme ako to presne bolo. Videl som film o vrateni rysov do prirody bolo to super. Toho psa mi bolo osobne luto a je skoda.
<br/>Lovu a Lesu ZDAR!!
<br/>pekny vecer