Asi nemám silný žalúdok, keď som to pozeral len niekoľko sekúnd a radšej som to stornovalJe to sila ,ale jasný dôkaz, že "miera slobody je daná mierou peňazí",keď niekto môže "slobodne"niečo také robiť.Určite pre peniaze,alebo je potom taký človek duševne chudobný až chorý.Popravde, poľovníctvo má síce dočinenia s usmrcovaním,ale som presvedčený a verím,že nie som sám,že s týraním a krutosťou pre chamtivosť, to nemá nič spoločné.
Ja som to videl už asi pred 2 mesiacmi, ale keď si na to spomeniem doteraz sa mi obracia žalúdok. Ten začiatok je nič, na konci zvečú to chúď z kože za živa. Grc
Chcel som robiť hrdinu že ja si to pozriem celé ale nedalo sa. To bol važne masaker. Dral som už kopu zvierat zajace atď. ale aby sa ma niečo snažilo pri tom pohriznúť hm.
Chlapi a k takimto nas prirovnavaju - to je na tom to nasmutenejsie . teraz by sem mali zavitat ochranari aby videli ako sa vyjadrujete na adresu takehoto neludskeho spravania a nerobit z nas vrahov zveri .
Ja som to dopozerala až dokonca. To bol snáď nejaký kórejský pes, to je kožušinové zviera. Bohužiaľ aj o tomto je tretí svet. V Ázii a Afrike vidí človek niekedy také obrazy, ktoré by ho nenapadli ani v zlom sne.Napríklad tam človek vidí tak zúbožených psov, že s nich doslova vysia kusy kože (podvýživa, choroby). Bohužiaľ, je to veľmi smutné, ale je to tak.
tak toto bol iny humus...chovam kraliky a technologicky postup odierania poznam a aplikujem relativne casto..ale doposial som sa vzdy poriadne ubezpecil, ze ten kralik je mrtvy..no toto je humus..a ti buzeranti nemali v sebe ani tolko ludskosti, ze to oskalpovane chuda nakonci neusmrtili...za toto by som tym ludom zvliekol zaziva kozu z ruk od laktov az po konceky prstov a potom ich posielal do basy....
Tak toto dokážu iba ludia,alebo skôr beštije bez chrbtovej kosti. to čo robia oni zvieratám, to by si zaslúžili sami. Hnusný hajzli. Tato človeka dokáže fakt vytočiť!!:[