mozes poslat??? Dohodneme sa................. pozeral som tu hru a celkom sa mi pozdava............ja niesom nejaky hrac PC hier...ale tato vyzera zajimavo.
<br/>...........Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Mám Big Game Hunter 2007 ale neviem ju hrať. Je dobre graficky spracovaná. Je to po anglicky a neexistuje žiadny slovenský alebo český preklad. Dostanem sa iba do prvej zoznamovacej časti lovu, kde sa uloví ľadový medveď a neviem ako ďalej. Nenašiel som k tomu ani žiadny chat. Poradí niekto? Linky na stiahnutie hry vo full verzii môžem poskytnúť./rapidshare./
čaute..jediná hra ku ktorej som sa dostal a má poľovnícku tematiku je TROPHY HUNTER 2003 k ďalším verziám soms a nedostal ale mám aj DEER HUNTER 2005 no to sa mi nejak nepozdáva;/asi to bude tým že to neviem hrať..keby ste mi vedeli poradiť nejakú hru kde je aj europska zver ako diviaky,srnce,zajace alebo aj kacice,bazanty...diky;)
skus
<br/>www.cabelasgames.com/trophybucks.html[/]toto
<br/>
<br/>jednoduche ovladanie, pekna grafika, arkadovy styl na vysantenie sa, vsetky druhy svetovej aj europskej raticovej zveri, ale aj take ako bazant, kacica, dive husi atd...