Mate niekto skusenosti s jazdou na dzipe po komunikaciach ak mate auto bez pp a ecv? Je to nejako pokutovane alebo odoberu vodicsky alebo ako to funguje.
Chlapci ani najmenej vam neodporucam vozit sa na takom aute,bo ja som bol tiez hrdina pokial som nebol ucastnikom nehody s takym autom...Veskeru skodu a zdravotne poisky uhradite z vlastneho vrecka a to este dobre dopadnete,,ale ked je tam zranenie,hned vas zacinaju stihat za ublizenie na zdravi..Zazil som a neprajem to nikomu..Treba zvazit a potom konat,,,potom je neskoro plakat ako v mojom pripade...:(Najlepsie natom je ze aj ked nebudete na vine ,,,aj tak budete,,,jednoducho auto na ceste bez SPZ nema co robit...LOVU ZDAR
tato tema sa mi vazne zda zbytocna
<br/>ale inak ak stym jeepom nepojdes na cesty ale snim budes jazdit niekde v lese ci na svojom pozemku nevydim vtom problem... NIE na cestne komunikacie tam bez PP nemas co hladat stakym autom
Takže tato odpoved sa da pretransformovať aj ako odpoved motorkárom-bez TP,špz poistky atd.? Musim ti povedať ,že sa mýliš.Pozri sa do zakona o cestných komunikaciach.
Správne tu píšete, jazda jeepom po komunikáciách. Keď ťa chytí policajt v lese na aute bez ŠPZ, opitého,/bez zbrane/ tak sa môžeš len smiať, nemôže ti dať pokutu a ani fúkať, lebo zákon č315/1996 hovorí o "pozemných komunikáciách" a lesná cesta sa za ňu nepovažuje. Keď vylezieš na cestu, tak bohove podraďuj a utekaj domov, lebo sa môže stať, že ťa neminie pekný zákaz činnosti a mastná pokutka.