Eso, keď celý večer rúbeš domovinu, nediv sa, že si ráno v piatej dimenzii. Tiež som mal už pocit, že mám v hlave čip. Skús ibalgin, nech Ti vylúpne ten zázrak z hlavy.
Chlapci, nebuďte naňho takí tvrdí, nechcete mu predsa ešte viac pokriviť osobnosť. JosefJosef, ja nie som dosť vzdelaná aby som Ti pomohla, ale radím Ti vyhľadať odbornú pomoc:)
boha takyto chuji ma vedia bohovo nasrat...toto je stranka o polovnictve a nie o chujovinach nejakej hrstky ludi co ani nevie o com rozprava pretoze im niekto vtlka rozumy do hlavy a ani sam nevie ake...
Blahoslavený buď ten, ktorý si duchom chudobný. Skús sa naviesť na iné stránky v inom pseudosvete piatej dimenzie a možno na tvoj účet v ČSOB niečo pribudne. Ľudia na týchto stránkach vyznávajú trochu iného ducha to TY. Aj v šesťdesiatych rokoch minulého storočia určitá partia hlásala lásku, maľovala srdiečka, "bojovala" proti vojne, hulila trávu a párila sa krížom krážom. Všade, kde prišli zostala po nich akurát kopa špiny, vši, svrab, nechcené retardované deti... Josef,Josef rozstiahni krovky a odleť do svojej dimenzie a na iné stránky...