Dna 27.12.2012 navzdy odisiel do polovnickeho neba Pavel Bollo z Ostreho Gruna.
<br/>Zomrel tam kde to najviac miloval, vo svojom reviri, na polovacke...
<br/>Cest jeho pamiatke!!!
Dňa 25.2.2013 odišiel do polovníckeho neba po 11 rokoch aktívneho polovania môj najvernejší priatel.
<br/>Psík Axe s pod priesila. Nech naháňa diviačikov naveky. :{
<br/>[#20397#]
Zajtra pochováme nášho kamaráta-poľovníka Janka Bariaka z PZ Diana Bušince, ktorý prehral svoj boj s chorobou. Kto ste ho poznali, venujte mu tichú spomienku.
dnes odišiel do poľovníckeho nebíčka môj verný druh, kamarát a spoločník Demon Fox Hakai. verím, že aj tam bude rozdávať smiech, šťastie a radosť tak, ako keď sme boli spolu. ďakujem ti za všetko, čo si ma o živote naučil
<br/>
<br/>[#24781#]
Tak a šnúrky si už budem musieť rozväzovať sám keď ťa prídem pozrieť ......... Nech si démon zapoľuje vo večných lovištiach. Život ide ďalej papo - treba nejaké šteniatko pozháňať.
su straty s ktorymi sa tažko lučime a Demon v Tvojom živote Jaro je určite jedna z najtažšich,ale verim že aj v tom jeho psim nebičku na Teba bude stale dozerat, Lesu a lovu jeho psej dušičke
Dnes sa pobral do poľovníckeho nebíčka dlhoročný poľovník a kynológ srdcom aj dušou, člen PZ Drahožica Veľké Uherce,predseda kynologickej komisie pri OkO Partizánske, správca diviačieho výcvikového oplotku, a aprávca umelého brlohu vo V.Uherciach p.Tomáš Tomík,česť jeho pamiatke a úprimnú sústrasť rodine...
Dňa 11.1.2014 sme sa na Púchovskom cintoríne rozlúčili s dlhoročným poľovníkom, členom PZ Kyčera Lysá pod Makytou pánom Milanom Bartekom,ktorý prehral svoj ťažký boj so zákernou chorobou.Kto ste ho poznali,venujte mu tichú spomienku
<br/>Česť jeho pamiatke!!!
Rady poľovnikov dnes v skorých ranných hodinách navždy opustil náš dobrý kamarát, večný "diskutér" Jaromír Pavlorek - "Papo" z Martina. Venujme mu tichú vzpomienku. Nech mu lesy večne šumia.
<br/>
<br/>ČESŤ JEHO PAMIATKE!