Tak páni pochváľte sa kto má SWAROVSKI Z6i 2,5-15x56, aké s ňou máte skúsenosti????
<br/>Silne premýšľam nad týmto pekným doplnkom na puštičku...Poradte mi niekto ak má niekto skúsenosti, nerád by som kúpil niečo nedobrééé.
Lacika 85 - môžem Ťa podporiť stravnými lístkami ? ... a ako bunus Ti môžem ešte ponúknuť 3 čarovné Popoluškine oriešky, možno v jednom bude aj ten Swarovski Z6i 2,5 - 15 x 56. Pekné Vianoce La cika.
zdravim pani, prosim vas neviete mi niekto povedat nieco blizsie o "puskohlade"swarovski, je na nom napisane [swarovski-optik, TIROL , habicht 4 , 433992] je dlhy 27,5cm, a je na nom zaujimave to ze ma tubus 26mm takze do klasickej "colovej" montazi ho nedam. zatial som to vyriesil tak ze som ho dal do 30-kovej a volu som vymedzil plastovim pasikom;/, osnova je hrube ale hodne hrube plusko a v strede je plusko jemne ale fakt velmi jemne a to sa mi na nom velmi paci, predpokladam ze je to "dajaky starky" pretoze posobi velmi starym dojmom, vyzera akoby mal 30 rokov..., vidiet cez to samozrejme vyborne nasiel som ho v jednej predajni ako secondhand za 200libier, takze za kazde info vopred dakujem.