Zdravím Vás!
<br/>
<br/>Chcel by som sa spýtať či máte niekto skúsenosti s puškohľadmi tejto značky.
<br/>Delta Optical. Údajne to je japonský výrobok. Zvažujem kúpiť niečo nové na 8x57 JS.
<br/>A tento napr. Delta Optical Titanium 2,5-10x56 sa dá zohnať okolo 500 euro. Cena celkom zaujimavá len či stojí za to.
Budos,
<br/>
<br/>pravdepodobne sa jedná o poľský výrobok (www.deltaoptical.pl). Ja som vlastníkom jedného ich výrobku -ďalekohľad tajga 11x70. Som spokojný s pomerom cena/výkon.
Bubu prosím ťa kde si sa o nich niečo dozvedel? Od známych? Alebo z nejakého iného fóra?
<br/>Tú poľskú stránku som videl ale niekde na nete som videl detailné foto a bolo tam Made in Japan. Ale človek by sa nerád oklamal.
Ja vlastním Deltu optical titanium 2,5-16x50 a mám ju namontovanu na 7mm.rem.mag. Zatiaľ som s ním spokojný. Mám už aj niekoľko úlovkov, zatiaľ ma nesklamal.
dodo181 - Tvoj Delta optical titanium 2,5-16x50 je veľmi zaujímavá voľba,skús o ňom napísať viac,(nemyslím tým údaje dostupné z internetu),ale praktické skúsenosti napr.porovnanie s Meoptou;Nikonom ... .
Mám ho zatiaľ krátku dobu na to aby som ho mohol chváliť alebo haniť. Zatiaľ sa mi
<br/>osvedčil. Uvidím spoločné poľovačky. Zorné pole pri 2,5 zväčšení je dobré. Uvidím
<br/>či nebude robiť problém nastavovanie paralaxi, ale pri malom priblížení by tam nemal byť problém.Porovnávať ho s inými puškohladmi nemôžem lebo nie som vlastníkom
<br/>nápodobných puškohladov.Je to dobrý puškohlad na streľbu na veľké vzdialenosti pri
<br/>dobrých svetelných podmienkach.
Si to postav napr. vedla Meopty 7x56 a potom intenzivne mysli na autora testu, vdaka ktoremu si "fasa" nakupil.....:D:D
<br/>Na druhej strane je potesujuce vediet,ze uz existuju puskohlady,ktore za 1/5 ceny kvalitnych znaciek maju "uplne rovnake" vlastnosti....:D:D
Na 7rem.mag das taký nepodarok?...kua ako si vobec mozete teký shitt kupiť????.kupiť ano ale predať už nie..rovnako ako IŽ-ka....to mate tolko penazi???? lovec to vystihol...aspon vieme,že za par € si možeme dopriať kvalitu Zeiss,Kahles atd....:]:]:]