viktorko aby si vedel, prikrmuje sa aj ostatná zver, nielen diviaky, ale to by si musel zodvinúť prdel z martinského paneláka a ísť sa pozrieť aj ďalej do prírody nielen pod strom, čo ti rastie pred panelákom. A keby si našiel v tvojej hlavičke aspoň trocha rozumu8-L, tak by si zistil, že prikrmovanie zveri v čase núdze dokonca prikazuje zákon.....
já používám i krmný válec i samosyp. Více se mi líbi válec, neboli jak já říkám kolotoč, tam se dostane ke krmivu jen černá, z toho důvodu mi vysoké stavy dančí zvěře nesežerou všechno krmivo a černá se u kolotoče zdrží a neničí zařízení. U samosypu se zdrží například dančí zvěř, dokud ho nevyberou. S kolotočem pohne pouze divočák a tak se šetří za krmení. Jinak pokud vysypu metrák nějakého krmení na volno, nebo i do sypáku, můžu na druhý den sypat znovu. V kolotoči mi vydrží i 15 kg kukuřice, několik dní.
RadekS, ak by sa dalo, mohol by si mi poslať nejaké foto toho kolotoča??? Bol by som strašne vďačný... Môj mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.