Zdravim
<br/>Nechcem otvarat novu temu ale chcem sa popytat ci nevie nahodou niekto kto vykupuje kozusiny z lisky a ako sa pohybuje jej cena v stredoslovenskom regione
Adresu ani telefón nemám, ale kožušiny robí pán Sekfu ("u" s dvojbodkou) v Čakanoch
<br/> pri Tomašove. Domáci ti povedia, je to malá dedina.
Poznáte niekto dobrého garbiara alebo preparátora na východe??? Kožu z jazveca som zaniesol vypracovať do Prešova - zatiaľ mám len sprostredkované reakcie. Nuž nechám sa prekvapiť - dúfam ,že milo. :liar:
Tam - Saraka - som odnisol aj ja svojho jazveca tak dúfam, že nebudem sklamaný!
<br/>Čo som strelil psíka medvedíkovitého - kožušinu mi vyrábal p. ŠImko Michalovce a som celkom spokojný, ale jazveca čo spravil pre môjho kamaráta - skrátka otras - :{:[
Ulicu presne neviem,ale ked vychadzas z Presova smerom na Kosice,tak je to asi posledna odbocka vlavo spat do mesta.A potom asi po 200 metroch zase vpravo a si na tej ulici,kde sidli ta firma.Na rohu tej druhej krizovatky je zeleziarstvo a oproti restauracia.Ked chces tak mi zavolaj 0915 898 247
ked ich zoberes vsetky dam ich po 300Skza kus,tolko ma vysla aj vyroba.:)Tak ale ja ich nepotrebujem a ked budem ,nastrielam si.Unas ich je ako maku. Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
V piatok som bol pre kožu z jazveca v Prešove a bol som celkom milo prekvapený. Aj cena sa celkom dá. Je tam vidno, že to robia na profesionálnejšej úrovni ako som videl doteraz - preberací protokol, prístup a aj kvalita.