chery, ak sa ti dá, pošli mi kontakt na toho kožiara do Prešova, aj adresu, počul som o nich, ale nemám kontakt. Môj mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>Dikes;)
Zdravim,
<br/>Vykonavam cinenie sur.kozi,zhotovenie preparatov aj vtaky.Kupujem sur.kozi.Ponuky na 0907428286,Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
Poviem Vám do firmy v Prešove SARAKA som aj ja dal vypracovať kože z jazveca, za sezónu 2008 to boli štyri kusy a poviem Vám OTRAS. Kože zrezali do takých tvarov že sa to na jazveca ani z ďaleka nepodobá a boli to pritom dva kusy vysoko medailové jedince takže veľmi ma za tým bolí srdce, a mám preto na nich negatívny názor. Myslím, že berú veľa zákaziek na úkor ich kvality a to nie je dobré.
Ja vás zas varujem pred preparátorom z Handlovej, ktorý sa volá Nagy. V septembri som mu poslal svište, ktoré som ulovil v Alpách a jazveca. Doteraz nič. Pred dvoma týždňami som sa mu dovolal, čo je menší zázrak lebo mi nedvíhal telefóny. Sľúbil že do 9. 5. to mám doma ... a dnes je ak sa nemýlim 16. .... A svište a jazvec sú ktovie kde.
Ja mám zatiaľ so všetkými pseudopreparátormi v okolí len neg.skúsenosti,čo pri ich niekedy premrštených cenách dosť dobre nechápem,takže vlastne nemám komu dať niečo urobiť keby niečo...(a to ani nespomínam kože,či celé kuny čo mi tam ležia aj cez dva roky spolu s vyplatenou zálohou),no a spomínaný Nagy-jeden od nás skúsil dať v jeseň diviaka,,že do januára bude ako zo škatulky...,no už je máj...další trpák v zozname:(
Toto bude asi pre vas stredoslovakov daleko no velka spokojnost s nimi www.preparator.sk/o_nas.htm [/]preparator.sk
Terminy dodrzuju a robotu robia preciznu.
Chcel by som sa spýtať či je možné a ako opraviť preparovanú hlavu daniela.V miestach ako sú uši ,oči nozdry dochádza k praskaniu kože ,sype sa odtiaľ prášok - asi nejakým hmyzom rozrušená koža.Je to nekvalitná preparácia alebo dá sa to ešte nejako zachrániť?