Ahoj, mohol by som Ta poprosit, ci by si nejaky vzor ziadosti o prijatie do polovnickeho zdruzenia neposlal aj mne ? dakujem Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Svaty, ono v podstate nie je dôležité čo tam napíšeš a aké koľko toho bude, ak ťa chcú prijať tak im stačí napísať, že ich žiadaš o prijatie do združenia. Ale ak tam nikoho nemáš, ktor by ťa potiahol, tak môžeš napísať čo len chceš, lebo je to márne.
ahoj prosim ta nemohol by si aj mne poslat nejaky ten vzor ten ziadosti o prijati clena do polovnickeho zdruzenia? email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. .......mooc pekne dakujem :) ;)
Dobry Den. Aj ja by som potreboval ziadost o prijatie do polovného zdruzenia. Bude niekto taky láskavy , aby si mi poslal vzor.
<br/>
<br/>E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>
<br/>Vopred Vám Dakujem