pre " zelenkovci " Poslite mi skype meno ,alebo icq cislo ,alebo mail na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. a poslem vam mp3 tej piesne.
Z tych znamych piesni nahravky nemam iba ak texty a melodiu poznam , ale zelenkovci chceli piesne "ej betar ja polovnicek" a "chto to kracat horom" tak tieto mam aj nahravky.Inak mame kapelu a na polovnickych plesoch po vychodnom slovensku natrafime sem tam aj na take malo zname mojmu uchu polovnicke piesne.Raz mozno vydame so skupinou aj CD len s pol. piesnami.
jano78 držím palce nech to CD naspievate, kúpim potom;) ak sa ti dá tak mi pošli tie dve čo si posielal zelenkovcom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>Ďakujem
jano prepáč, ale nedošlo mi tam nič, ak sa ti bude dať tak skús poslať na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>dík
Zhanam si polovnícke piesne, ak mate take nieco poslite mi ich na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., alebo mi poslite aspon link odkial si ich mozem stiahnut, Vdaka moc...:D
Môže tu niekto hodiť nejaký link kde sa to da stiahnuť?A ešte niečo,zomrel mi otec dlhoročny horár a člen poľovníckeho spolku Smrekovica nepoznáte niekto nejaku peknu pieseň na rozličku?Dík.
<br/>Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Toto ma naučil jeden kamarát!!!
<br/>
<br/>
<br/>Keď sa mesiačik svoje krídla rozkladá,
<br/>vtedy milá milého opúšta nerada.
<br/>
<br/>Bo ona vie že pitliaka
<br/>puška v huštine vži viac láka.
<br/>
<br/>Horou sa ozval výstrel,
<br/>počuť lesníkov hlas.
<br/>
<br/>Pitláku stoj, pušku mi daj,
<br/>svoj trest v žalári si odpikaj.
<br/>
<br/>V pitláku zovrela krv, tak si on povedal
<br/>že svoju slobodienku, tak lahko nepredá.
<br/>
<br/>A pitláku , v starom zviku,
<br/>vrazil mu ostrý nôž do boku.[r] [/r]
Ahojte,
<br/>
<br/>Neviete prosim vas niekto, ci sa da este zakupit davnejsie spominana kniha "Ej, horička zelená...". Alebo nejake knizne vydanie polovnickych piesni resp, basni, alebo nieco o polovnickych tradiciach a zvykoch. Chcela by som to darovat, ale nikde to neviem najst.
<br/>
<br/>Vopred dakujem
V panských lesích odjakživa zveř se nalézá,
<br/>proto jsem na rúzna mista líčil železa,
<br/>podívat se co s chytlo býval vždy muj zvyk, ja jsem držel zajíce a mne zas revírnik.
<br/>
<br/>
<br/>
<br/> REF: Pytláci, pytláci dejte si majzla, na toho hajního na toho hajzla,
<br/>pytláci, pytláci, pozor si dejte když se vám to podaří tak ješte nejásejte,
<br/>za mizernej kousek masa čeká na vás dlouhá basa, ze které se pytláci dlouho nevrací.
<br/>
<br/>
<br/>
<br/>Jak se líči na bažanta není žádnej um, stačí když na hrstku hrachu nakapete rum,
<br/>bažanti už brali majzla v tom zaštekal pes, ja ty slaný broky v prdeli cejtim ješte dnes.
<br/>
<br/> REF:pytláci....
<br/>
<br/>Horší život než li vrazi mají pytláci, ti na svoji náruživost stále doplácí,
<br/>ti nemaji nikdy klidu ani hodinu,proto radši nepytlačte jezte koninu.