Nuž už aj naši južní susedia sa hrajú na toreádorov ako v Španielsku ... toto nemá s poľovačkou nič spoločné. Tie psíky za to nemôžu, robia len svoju robotu. Ich majiteľom by som dolámal ruky alebo ich hodil do medvedieho brloha nech si na vlastnej koži vyskúšajú aký je to pocit, keď ťa trhajú za živa.
tento je aspoň kvalifikovaný, ale iný somár vo valčianske doline priam pchal hlavu do obývaného brlohu, o čom podľa zápachu vedel. holt nie je nad osobnú skúsenosť, a šíriť pritom názor, že macov netreba regulovať. ba či poleze za nimi aj do záhrady v dedine? alebo to vysvetlí obyvateľom nešťastne v záhrade postaveného domu?
Jak je možná v civilizovaném světě takováto zrůdnost? Postavit ke zdi i s těma čoklama a 22LRkou utratit. Kterej úchyl nechá trhat prase psama jak ve středověku. Potom že USA nejsou teroristi, jsou to primitivové, stačí se podívat na pár jejich videí a hned mám obrázek o tom co jsou zač.
<br/>
<br/> :[
Jak je možná v civilizovaném světě takováto zrůdnost? Postavit ke zdi i s těma čoklama a 22LRkou utratit. Kterej úchyl nechá trhat prase psama jak ve středověku. Potom že USA nejsou teroristi, jsou to primitivové, stačí se podívat na pár jejich videí a hned mám obrázek o tom co jsou zač.
<br/>
<br/> :[
Jaro vypusť pět švýcaru a pak se budem bavit o IQ protože když to budou vostřílený psi tak si flintu u 60kg prasete budeš moct vrazít akorád do ..........
Jaro vypusť pět švýcaru a pak se budem bavit o IQ protože když to budou vostřílený psi tak si flintu u 60kg prasete budeš moct vrazít akorád do ..........