SÚRNE - PROSÍM o pomoc - názvoslovie

pred 16 rokmi 2 mesiacmi #31544 od Ivoo
Zdravím všetkých. Potrebujem súrne pomoc. Píšem diplomovku, v ktorej porovnávam slovenskú a poľskú poľovnícku terminológiu. Termín odovzdania mám do konca marca. Všetok potrebný materiál už mám, ale ku kapitole, kde chcem porovnať najpoužívanejšie slovenské a poľské poľovnícke názvoslovné slovníky mi chýba kniha Slovenské poľovnícke názvoslovie z roku 2000. V poľovníckych predajniach po nej nie je ani stopy, do vydavateľstva PaRPress sa nedá dovolať (ak ešte existuje, no aj tam bola už pred rokom vypredaná), v knižniciach tejto knihy niet... Už neviem čo mám robiť, je to hanba, že poľský slovník som zohnal bez problémov a po slovenskom sa zľahla zem.
<br/>
<br/>Prosím vás, kto vlastníte túto knihu, požičajte mi ju aspoň na týždeň. Som z BA, t.č. 0904 356170, mejl Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 16 rokmi 2 mesiacmi #31557 od PoloVlad
Odpoveď od PoloVlad na tému SÚRNE - PROSÍM o pomoc - názvoslovie
Ivoo má túto knižku doma, dohodneme sa na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 16 rokmi 2 mesiacmi #31620 od Ivoo
Odpoveď od Ivoo na tému SÚRNE - PROSÍM o pomoc - názvoslovie
Veľká vďaka tým, ktorí ste sa mi ozvali. Knižku už mám, tému môžete zmazať.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.042 sekúnd

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 192 návštevníkov a žiadni členovia on-line