Som autor kníh "Posledná spoveď starého horára" a "Horár Michal".Sú to poľovnícek poviedky z východných Karpát. Objednať si ich môžete na čísle 0918294061.
Som autorom kníh s poľovníckou tematikou z oblasti prekrásnej prírody Poľany. Súbor poviedok "Spomienky polianskeho horára" je zhrnutý do niekoľkých dielov a tieto sú znamenite ilustrované perokresbami, ktoré len dopåňajú slangové výrazy s ktorými sa dnes čitateľ zriedka stretne.
<br/>Vydal som už štyri diely mojich zážitkov, dotíkajúc sa v nich jelenej ruje, poľovačiek na medvede, vlky, ale i množstvo úsmevných zážitkov ako ich priniesol sám život. Ak Vás zaujala moja ponuka, môžete si ich objednať na tel.čísle: 0907155742, alebo emailovej adrese: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
<br/>Momentálne pracujem na mojom ďalšom a je voľným pokračovaním predchádzajúcich dielov. Dúfam, že ho milovníci poľovníckych príbehov náležite ocenia. S úctou Vacoo.
V decembri som Vám ponúkol súbor poviedok s poľ.problematikov s názvom "Spomienky polianskeho horára". Pre získanie predstavy, ponúknem úrivok z jednej:
<br/>Z rúdľa im trčali len hlavy s dokriveným parožím a ich veľké telá vynikajúco prekrývali jelenice s teliatkami a šmolami. Zver pri pasení neustále menila svoju polohu, krútiac sa zo strany - na stranu.
<br/>Do oka mi padol jeden jeleň, držiaci sa trochu bokom od ostatných. Neforemné parožie na hlave ma priam fascinovalo.
<br/>"Teba musím dostať!" zasrájam sa v duchu.
<br/>Posadím sa ku kope sena, opierajúc sa chrbtom o jeho uťapkaný zovňajšok. Jeleň akoby vycítil môj zámer, podišiel bližšie k rúdľu a dokonale s ním splynul. Namrzený na svoju nešikovnosť zagánim k rúdľu a len tak prehodím:
<br/>"Radšej ulovím dobre stojace teliatko, akoby som mal postrieľať niekoľko kusov. Nemusím za každú cenu streliť jeleňa."
<br/>Zamierim na jedno a hlučný výstrel podvečerom je dôsledkom mojich úvah.
<br/> xxxxxxx
<br/>Ak vás oslovili tieto riadky, kontaktuje ma na tel. čísle: 0907155742, alebo email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.