a mimochodom slecna inteligentna,na inych temach tiez podla viacerych excelujes,ale ty si asi expertka vo vsetkom a vyhrazky typu ja si to s tebou vybavim,prosim ta,ja len lutujem,ze som napisal,ze si sliepka a trubka,pretoze som tak na moment spadol na tvoju uroven,to mi je jedine luto
Rad si prectu prispevky ktere se tykaji foceni zvere a vlastne i fotograficke techniky.Fotografovani mne vzdycky zajimalo a tak se rad poucim,ale i kdyby jsem se treba zmylil,at uz umyslne nebo neumyslne,urcite bych cloveka ktery mi oponuje nenazval c...kem! Opravdu tato diskuse svedci o inteligentnosti nekterych jedincu.Vzdyt inteligentni odpoved dokaze nekdy vice zabolet,nez tato hulvacka rec.Vim ze nekdy hraji velkou roli emoce,ale i presto by se mel clovek umet aspon trochu ovladat a uvedomit si ze tyto prispevky cte mnoho X citatelu,at uz nalogovanych na PID nebo ne.Zadam proto admina,jestli tuto diskusi teda cte,aby tyto hulvacke a urazejici prispevky vymazal.Myslivci a polovnici by meli drzet pospolu a ne se tak sproste urazet,podle toho take tak cela myslivost jak uz v CR,tak i polovnictvo v SK vypada.Tot toto je muj nazor na danou vec.kdyz uz se chce nekdo takto vyjadrovat,tak si to teda napiste v pokeci pod sklo.V tom pripade to bude jenom vase osobni vec.Howk ;/
Pozarm a citam, ze Nana sa vyjadruje aj tu, je to asi slecna pre vsetko. Pravdepodobne najinteligentnejsou bunkou v jej tele je SPERMIA.:] Nani, skus daj svoju fotku na net. Nech vidime, co sa za profesionala tu mame8-)
Brano ako si sa opovážil povedať že ja som hlupák veď ja mám Nikon D80 s nočným videním a to znamená že keď niečo v noci odfotím tak všetko je tmavé a zviera dočervena a dá sa s tým aj kamerovať no chápeš ale asi určite nechápeš lebo ti si debil8-L
Turistika vidim ze ty ale nechapes vubec nic a asi ani nerozumis cesky. Sve osocujici prispevky si nechej na pokec,tam ti klidne pod sklem vysvetlim co si o tobe myslim a vysvetlim ti pravidla slusneho vyjadrovani.Mimichodem,typuji te tak max.na 17 leteho ,ale asi uz mozna budes mit 18 kdyz uz jsi ulovil i srnce. A jeste na konec,nenasel jsem zaden prispevek,kde by te tak nekdo oslovil.
chlapec moj, dobre som sa pobavil na tvojom prispevku,ak si precitas moj prvy prispevok,tak som tam pisal,co si tym myslel nikon d80 a nocne videnie, a nemyslel som tym nic zle,kedze som nevedel o co ti ide,pretoze som nepocul,ze na fotaku moze byt aj nocne videnie a tak fotit tak som sa spytal,a kedze som nevedel o co presne ide, tak som napisal o foteni na vysoke iso pri zlych svetelnych podmienkach ,to co si napisal,je pekny blud,pretoze som ta nikde nijak nenazval a moj prispevok bol narozdiel od tvojho uplne v normalnom duchu a ked uz si si vytvoril novu temu,kde si sa nieco pytal,tak si sa tam mal aspon co naskor pozriet a reagovat,keby som vedel,ze taka technika skutocne je,tak by so nepisal o foteni na vysoke iso pri zlych svetelnych podmienkach,nie som blby