.....tak...... v Turecku uloveni 4 kanci 100-150 kg, vsichni prostreleni, strelba na 30-60 m, vse se naslo do 40 m.
<br/>O srnci riji uloveni tri srnci, zrejme diky vyssi rychlosti jak u jinych strel S&B, vse lezelo do 20 m, male vystrely, minimalni znehodnoceni zveriny. Jeden srnec strelen na meko, po 15 min. lezel 10 m od nastrelu zhasly (u raze 308W neco nevidaneho).
<br/>Myslim, ze se S&B konecne neco povedlo - univerzalni strela na vsechno.
Už ju niekto kúpil na Slovensku? Nedávno som bol v Nitre u Fraňa, a tam už dva mesiace počúvam, že už bude. Vyskúšame na spoločných v 8x57, potom sa podelím o informácie.
V 8x57 ju tak skoro asi nevyskúšaš. Urobili ju pokiaľ viem v 30 ke / 308W, 30-06, 300WM / potom je v pláne 7mm, až tak 8mm. V novej myslivosti je reklamne CD - Na lovu s exergy. Je tam ulovenie daniela, muflóna, srnca , jeleňa 2x, prasaťa a kanca. Účinok, vstrel , výstrel, poškodenie zveriny.
Ja si myslím to isté, pozrel som to DVD a poškodenie diviny sa mi zdalo oveľa väčšie, ako keď strelím KJG. Áno, táto strela prišla oneskorene a nepredpokladám nejaký veľký úspech, naši poľovníci sú dosť konzervatívni. Radšej by som, ak by som bol v SB, vyrobil do všetkých najpoužívanejších kalibrov Nosler Partition - určite by to privítala väčšina poľovníkov, do osmičky by som ho určite kúpil.
Zejména pro Akelu. Dneska jsem objevil obchod, který už nabízí Noslery od SaB. Je to asi 30 km od nás tak se tam zřejmě vydám až bude chvilka času. Podle e.shopu zatím nenabízejí v 7x57, tak zkusím 8x57JRS. Nedělám reklamu ale ochod je Šubt zbraně České Budějovice.
dělaj munici pro myslivce ten si koupí dvě krabky nechá si nastřelit flintu a má na deset let vystaráno:]:]:]
<br/>Kdyby se dostali kvalitou na řadu Match tak by to bylo v pohodě to mám odzkoušeno ale za ty prachy koupím Hornady GMX a nemusím se o nic starat když jdu koupit další krabku teď jsem koupil dvě balení každý v jiným krámě a nebyl mezi nima žádný rozdíl
Zdravím chlapi.
<br/>Čo sa týka toho DVD o exergy ,je to v podstate nulová reklama.Ničím ma to nenadchlo.To čo tam predvádza "spravím" aj s mojou 243-kou naládovanou s nosler partition 100 grain.Ďalšia vec že vôbec to nesťahujú z kože aké sú podliatiny.
<br/>
<br/>Neviete niekto počom predáva SB do 243-jky náboj s nosler partition?
<br/>Mňa vychádza prebitý kus okolo 1,3 euro.
Kto chce strieľať monolit, kúpte si u Fraňa v NR monolit Hornady GMX, ktorý je lacnejší ako tento český. Inak taký výber od Hornady som už dávno nevidel live do 300WM napr. 6 druhov streliva do 7mmremmag 5 druhov streliva a primerane aj ostatné kalibre a slušné ceny.
<br/>Konečne nejaký obchodník, ktorý splnil moje a prijanie mojich kamošov. Včera bral kamoš guľu 22 Hornet a v pohodičke k tomu náboje Hornady.