aku obuv ?

pred 13 rokmi 1 mesiacom #58483 od junior87
aku obuv ? bolo vytvorené junior87
Zdravim Vas pani.
<br/>Na uvod chcem vsetkych pozdravit, nakolko som tu bazant ;) To, ze do terenu treba chodit patricne ustrojeny viem a preto par dobrych rad od starych mazakov (v tom najlepsom zmysle slova) sa zide. Mam taky problem co sa konfekcie tyka - 2 metre na vysku a 15-ka noha robi dost problemy v obchodoch - o nejakej specializovanej vystoj ani nehovorim ...
<br/>Preto otazka c. 1 - Obuv: Mam vyhliadnuty model Prabos Pamir - jediny ma velkost 15 :). Je to v kategorii lovecka obuv, ale nikto mi zatial nejak neozrejmil rozdiel medzi loveckou a turistickou obuvou (ak vobec nejaky je). Ak mate dobre skusenosti s inymi kusmi tak som vdacny za kazde info ...
<br/>Otazka c.2 : V podstate to iste co prva len sa tyka oblecenia, hlavne nohavic koli dlzke. Take nieco univerzalne, netreba zimny a letny &quot;special&quot; Zatial som uvazoval nad Jahti-jakt Classic.
<br/> Viem ze mozno sa pytam hluposti ale v podstate mi nema velmi kto poradit osobne a takto natiahnem sirsi okruh a viac nazorov - mozno. Ide o to ze chcem zachovat nejaku tu kulturu a teda mozte svoje rady brat ako formaciu novej generacie :)
<br/>Vopred vsetkym dakujem.
<br/>
<br/>LOVU ZDAR

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 13 rokmi 1 mesiacom #58553 od PoloVlad
Odpoveď od PoloVlad na tému aku obuv ?
Zdravim ta Junior.
<br/>Ja som mozno pred rokmi riesil podobny problem, avsak nemal som problem s tvojou velkostou noh a vyskou. Ten zaklad je vzdy byt pekne, vkusne a hlavne polovnicky obleceny.
<br/>Ja ked som si vyberal nieco na seba, viaceri znacku JahtiJakt kritizovali, ze to je moda mladych polovnikov, ze koho videli v tomto obleceni, mali sa na pozore. Neviem preco. Na vyber znaciek je neurekom, aj podla toho co hladas v roznych cenovych kategoriach, mozno pri tvojej velkosti sa vyber trosku zmensi, ale nieco sa najde.
<br/>Aby som neodbocil, ja uz asi treti alebo stvrty rok deriem oblecenie Jahti. Ak si dobre pamatam, mam oblecenie Pro, ale ten balik bol predtym s vacsim extra balickom, nieco tam je zmenene, ako som to teraz pozeral. Ak sa ti to paci, ja by som kludne do toho siel znova, nebanujem. Cez zimu vobec nemam problem, je to vkusne, ucelne, polovnicke, dobre sa nosi a myslim, ze cena nie je az taka vysoka, nemas to na rok ani na 2. Moje oblecenie uz aj zazilo par spolocnych polovaciek ci uz na skodnu alebo diviaky, a bez nejakej vacsej ujmy i ked som sa brodil cez bodliace a ostre kriky. Akurat jedna nevyhoda mozno ma napada, ze suche stebla bodliakov a takato podobna haved sa na to lepi ako smola na paty, takze musis sa oberat.
<br/>Obuv som drasticky neriesil, zistil som, ze pre mna su najvhodnejsie obycajne zelene gymaky, cez zimu zateplene. Polujem v polnom reviri, niekde vsak vyzaduju nieco pevnejsie na nohu, chranit clenok.
<br/>Prajem ti stastny vyber a hodne zdaru...

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 12 rokmi 11 mesiacmi #58935 od Akela
Odpoveď od Akela na tému aku obuv ?
Vitaj v klube veľkonohých, asi budeš predseda. Ja mám 12 syn č. 13. Syn má 205 cm ja len 195. Je to veľký problém, ja by som si to dal ušiť - oblečenie asi u Margita Čadca, normal na mieru. Komplet zima a komplet leto a doplnil by som to bundou a prechodnými gaťami od Astri, to je osvedčená kvalita. Tie topánky sú šialený problém, my na dolniakoch zvládneme leto, jeseň aj ľahkú zimu v čižmách s neoprénom, vlastne špeci obuv nosím len ku kamošom na ruju a syn nosí turistickú obuv č. 13 značku už neviem. Treba sa nakontaktovať na nejaký veľkoobchod cez známych a dať si obuv doviezť za normal. cenu, aby si moc finančne nekrvácal. Ja by som už potreboval strednú transfúziu. Neobjednávaj si veci na dobierku, najmä obuv samozrejme.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 10 rokmi 2 mesiacmi #63837 od Jozef555
Odpoveď od Jozef555 na tému aku obuv ?
Ja používam do lesa na poľovačky hunterky special . Podla mna cenovo vyborna voľba, vnutri je ovcia vlna, len to potom treba vysusiť aby v tom bolo teplo zas... tu su www.pracant.org/polovnicka-obuv/287-hunt...polovnicka-obuv.html

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 10 rokmi 2 mesiacmi #63838 od Jozef555

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.059 sekúnd

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 227 návštevníkov a žiadni členovia on-line