Ja som sa s nimi stretol, dal som sa nahovoriť na ich kúpu a boli to vyhodené penieze. Po dvoch troch opraniach je z nich neforemná onuca použiteľná tak akurát na "motanie sa po záhrade"!!!
Ja mam od nich termopodkolienky uz asi tri roky, nosim ich von prakticky od jesene az do jari a zatial s nimi ziadny taky problem ako opisujes nemam. Kedze mam len jedny tak prania si za sezonu uziju dost.
Tak ja neviem, asi som mal smolu. V praní to určite nie je, lebo ich periem v programe na vlnu a ručné pranie pri 30 C a používam buď Sport-wash od fi Atsko, alebo Techwash od fi Nikwax, oba špičkové pracie prostriedky určené na pranie funkčného prádla.
mám jich několik druhů už asi dva tři roky a zatím žádný problém kromě toho že na jedněch zimních se v gumovkách dělají malinké žmolky asi jak mám volnější nohu
Aj ja som mal zimné a po 3 noseniach skončili v koši - nepoužiteľné - jedna chlpatá guča. Možno iný druh je použiteľný, ale ten čo som nosil bol úplne ako jednorazovky. Možno k televízii...
a byli to bobr jestli ano tak to chce jinou pradlenu :] teď jsem koukal na jejich stránku a mám ve skříni všechny jejich krátký typy a nemám problém ale to bude asi tím že se do pračky nepletu je to na mě moc složitý vybrat ten správnej sajrajt co tam patří :]:]