chcem len počut nazor skusenych,či kupit štena farbiara bez papierou za 150 EUR a lebo z papierami za 300 EUR a či ta cena 150 EUR nieje nadsadena aj ked otec je s papiermi a matka je polovne vedena ,dakujem
chcel som počut len nazor chovatelou ,pretože na Lovu zdar take štenata ponukaju a ked som napisal že sa mi cena zda moc ked niesu s papiermi tak ma majitelka zahriakla a povedala že si ich chvalia aj v Nemecku ,tak preto som chel počut nazor
Lubo lidi toho nakecají teď u mě byla zájemkyně o štěně chtěla si koupit štěně bez PP a majitelka feny jí tvrdila že její fena nemá PP protože byla nadpočetná což je lež protože všechna standardní štěňata dostanou PP a to je jenom jedna z mnoha lží kterými chovatelé psů bez PP krmí zájemce o štěňata. Já osobně bych psa bez PP nechtěl i kdyby to měl být pes na dvůr nikdy nevíš jak na tom jsou rodiče zdravotně a psychicky protože důvodu proč se nedostanou do chovu je několik maj dyisplazii nebo nezvládnou zkoušky protože se bojí nebo jsou agresivní atd.
pozri,kúp si auto s papiermi za 3OOtis. alebo bez za 150t. obidve možno využiješ rovnako ,ale ako a kde je otázne...a ver táto prvotná investícia je tá najmenšia,takže ak mám psovi venovať čas a peniaze,tak aspoň nie tomu zajíci v pytli,lebo tých príde oveľa viac a suma bude prevýšená niekolkonásobne.
Keď si ich tak chvália v Nemecku, nech ich tam draho predá. Kúp si psa s papiermi a nie gaučového povaľača. Kúpou psa bez dokladov podporíš len skupinu tiežpsíčkárov, ktorí každú suku vyžmýkajú na kosť a odkopnú. Investovať do psa sa oplatí!
ale ja nechcem toho psa bez papierou kupit ,len som chcel počut reakcie chovatelou na to čo sa ako tak sledujem začina rozmahat na Slovensku a dakujem za vaše reakcie