Toto je výnimočné plemeno a veľmí príjemný psík. Exteriér síce niektorých odrádza, ale po pracovnej stránke je jednička. Tiež som riešil kúpu tohto psíka, ale žiaľ nevyšlo to :[ . Odporúčam ti kontaktovať užívateľa pod nickom tresnovazahrada , toto plemeno chová, má s ním dlhé skúsenosti a taktiež ti dokáže dobre poradiť od koho resp. z akého vrhu psa kúpiť. Taktiež by som ti odporučil kontaktovať užívateľa s nickom Jaro , má výborný prehľad o jednotlivých plemenách psov a aj veľa praktických skúsenosti s duričmi a ich výcvikom a pozná chovateľov štajerského duriča na Slovensku, takže by si ho mohol vidieť aj pri práci. Pre svoje potreby som v minulosti založil vlákno [r] Akého psa do hôr Oravy? [/r], možno by si tam mohol skočiť a prečítať si príspevky. Každopádne si vyberáš dobre plemeno, videl som štajeráka v akcii a išiel na jedničku, výborný v durení a ešte lepší na stope.
Ahoj, pokud přeskočíš to osobné osočovanie jak říkáš, tak i v tom původním tématu o štajerácích je popis práce psů některých majitelů a chovatelů.
<br/>Jestli máš chuť a čas, tak mi napiš tvé otázky k tomuto plemeni na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , mám tu i nějaké fotky a videa z výcviku a práce.
mohol by si mi poslat to video o vycviku a niaky popis pri vycviku na stope nemam sice stajeraka ale skusenosti sa zidu aj nazor ineho chovatela.dik moj e-mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.