PZ Sv.Michal pri Senci v spolupráci s výcvikovou školou Horrido organizuje Farbiarske skúšky malých plemien. Skúšky sa budú konať 22.5.2010. www.polovnik.com/vycvik/ [/]Informácie ohľadom skúšok nájdete TU.
Vycvikova skola HORRIDO ma za sebou uspesne zvladnuty kurz pripravy na farbiarske skusky malych plemien. V spolupraci s PZ sv.Martin sme ako vycvikova skola zorganizovali pre nasich ucastnikov kurzu aj skusky, ktore ich psiky po uspesnom absolvovani opravnuju k dohladavke srncej zveri a teda ziskaju polovnu upotrebite...lnost do vykonu prava polovnictva. Ucast na skuskach bola na koniec nad nase ocakavanie kedy sa zustnilo skusok 9 psov. Vsetci z nich uspesne absolvovali. Skusky prebehli v priatelskom duchu ale za prisneho posudzovania rozhodcov.
<br/>
<br/>Vitazom skusok sa stal hladkosrsty jazvecik, ktory predviedol pod dohladom svojeho vodica vynikajucu pracu.
povecte mi, ja som nový, to sa tu može takto inzeruvať súkromne akcie? nerobiš to nahodou za peniaze? aspon tak píšeš na tej stranke. to tu naozaj mozem aj ja tak? som rad, lebo som sa bal, že nie. alebo je to len chytak, alebo nejake chrapuňstvo?
poslal: jaro18. Marca 2010., 13:35
<br/>PZ Sv.Michal pri Senci v spolupráci s výcvikovou školou Horrido organizuje Farbiarske skúšky malých plemien. Skúšky sa budú konať 22.5.2010. Informácie ohľadom skúšok nájdete TU.
<br/> klapni si na to TU alebo lenmne to bieha kadetade? a ta vafcr k nemu nepatri? a čo tak prispevok poslal: Jaro23. Mája, 06:38
<br/>Vycvikova skola HORRIDO ma za sebou uspesne zvladnuty kurz pripravy na farbiarske skusky malych plemien.
<br/>tak co pleteš?
ahoj janoh, ak si tu novy tak by si podla mna nemal zacat kritikou ale potichucku citat, suchat nohami a skusit sa zapojit do debaty,ak samozrejme mas co povedat:]
<br/>Podla mna to bol len oznam pre polovnicku verejnost pre ktoru bola tato stranka vytvorena:x
<br/>Tak neurazaj a neplet8-L
ale ved hej, no a ty si čital to iste čo ja? ze inzercia nepatri sem? alebo to je ten samotny, čo sa piše, že je psi redaktor? a na neho neplati, že vo fori sa inzeraty nedavajú?
<br/>ja viem, že to mysliš na mna dobre, ale aj ja. povedz mi rovno, že mam, alebo nemam pravdu.
Pozri, mysli si co chces ci je to chytak alebo chrapunstvo.
<br/>
<br/>Ale aby si mal dusu na mieste tak na buduce poziadam p.Takacsa sefredaktora tejto stranky aby bolo podobna akcia hned na uvodnej strane ako aj ine akcie za ktore ludia tiez platia.
<br/>
<br/>ked mas nejake otazky na mna konkretne nech sa paci Jaro Kučík, mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , tel. 0903 246 742
<br/>
<br/>este maly dodatok - pozitivne ohlasy vodicov psov na skuskach ma len utvrdili v tom, ze im treba ponukat viac takychto akcii.
<br/>
<br/>ps: ak vies dobre citat nie som nejaky ten piatok kynologicky redaktor tejto stranky.
<br/>
<br/>kynologii zdar
Zabudol som dodať, že som sa na danej akcii nezúčastnil ani ako vodič a ani ako korona, no počul som na ňu veľmi pozitívnu odozvu od kamarátov vodičov, ktorý tam štartovali.