Stratil sa / alebo ukradli / dňa 24.12.2010 jazvečík hrubosrstý štandart - pes, v Trenčíne lokalite Zámostie - Odeva.
<br/>narodený v .r. 2001
<br/>tetovanie v uchu : .. 209 prvé čísla nečitateľné
<br/>počúva na meno BRET je priateľský
<br/>KONTAKT:
<br/>Trenčín
<br/>tel 0905 961 056
<br/>Aká koľvek informácia k nájdeniu bude odmenená.
Ahojte,
<br/>
<br/>kamaratka na FB dala takuto info:
<br/>
<br/>...Ci nepozna nejakych veterinarov alebo polovne zdruzenia v okoli Piestan alebo Prašníka, našiel sa tam psík, hrubosrstý jazvečík, 2 roky, Kimbo z Kmetonyho dvora, je v utulku v Pezinku. Krasny havik...
<br/>
<br/>Nepoznate niekto majitela? V pripade, ze ano, poskytnem kontakt na kamosku. Dakujem
Doplnenie info z ineho zdroja:
<br/>
<br/>V piatok 14.1.2011 popoludní nám priniesli do OZ v Pezinku drôtosrstého jazvečíka, ktorý je tetovaný. Dnes sme zisťovali chovateľa, ktorý pochádza z obce Šemša v košickom kraji. Keďže sa cho...vateľ presťahoval do USA za dcérou, nevieme zistiť, komu psíka predal. Psíka našiel pán medzi Košariskami a Prašníkom pri lese. Stál popri ceste a pán sa bál, aby ho nezrazilo auto. Jazvečík je trošku drobnejší, inak je klasický drôtosrstý. Ing. Dagmar Fecková OZ U PSEJ MATERE - Pezinok Kontakt: 0918 471 396, 0905 803 087 e-mail:psiamater@gmail.com
Psík sa našiel po 35 dňoch v Prejte na dialničnom odpočívadle majiteľka ho zobrala k sebe a na stránke www.mojimilackovia hladala majiteľa. Z dôvodu nedobre čitateľného tetovania dala inzerát. Touto cestou Chcem poďakovať pani majiteľke reštaurácie, a j ďalším ktorí posielali správy na moje tel. číslo. Ešte raz Vám všetkým veľmi pekne ďakujem.
Som tiež chovateľom psíka venujem sa kynológii a pri poľovačke sa občas stratí psík, ale aj nájde. Som veľmi rád a teší ma, že niekto zverejní, že psíka našiel a celé to má šťastný koniec. Spomenuté prípady sa ma nijako netýkali osobne, ale aj tak ďakujem ľuďom, ktorý sa pričinili o to, aby takéto prípady mali šťastný koniec.
Dňa 5.2. 2011 okolo 13:00 hod. sa v Lysej pod Makytou (okres Púchov) časti Príkre stratil pes jazvečíka hrubostrstého štandardného so slabo čitateľným tetovaním 9020, počúvajúci na meno Amor. Za akékoľvek informácie o ňom či jeho nálezcovi odmena. Tel.: 0902500393, mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>Ďakujem!
Dna 16.2 2011 sa našiel v Čadci, v meste pri obchodnom dome Družba psik jazvečik hrubosrsty. Ma trochu poranene prave očko, čo je vidiet aj na fotografii, ma neudržiavanu srst, je tetovany. Po overeni čisla tetovania na SPK v Bratislave sa zistilo, že psik sa vola OLEG pochádza z chovnej stanice "Z jazvečieho brlohu", narodeny 3.7 2001.... Hladame povodneho majitela tohto psika.
<br/>
<br/>Ak sa povodny majitel nenajde, bude psik ponuknuty na adopciu. V pripade, že by ste o uvedeneho psika mali zaujem, možete si ho u nas rezervovat.
<br/>
<br/>Kontakt : 0915 349 630
<br/>
<br/>www.facebook.com/#!/album.php?aid=614144&id=393000625057
<br/>
<br/>je tam aj fotka, je to síce ďaleko, ale mohol ho niekto odviezť, skúste ak ste ho ešte nenašli.....
Dnes sa mi ráno stratila fenka hrubosrstého jazvečíka za obcou Gajary,má tetovanie(10550), www.lovuzdar.sk/foto-133744/tie-tvoje-ryby , ak by ste ju našli či o nej počuli prosim vás kontaktujte ma na 0901 91 01 09
NAŠLI HO! Dobrí ľudia manželia Bambuchovci pri smetisku na Dobrej Nive, majú ho doma, pomohlo tetovanie v ušku, plemenna kniha, chovateľ pán Vajanský z BA. A anjelik stražniček. ĎAKUJEME!!!