tresovazahrada: pisal som ti na mejl,ale z adresy tresnova zahrada sa mi to vracia-neviem preco, pytal som od teba nejake informacie-budem (idu mi pridelit) sluzobneho psa, a stajerak ma zaujal, mozes mi napisat nejake informacie o nom a ci budu dake stence zjari? Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>Dík
STAJERAKA MAM 7 ROCNEHO A SOM SPOKOJNY PRACUJE CELKOM SLUSNE ESTE SA NESTALO ZE SA NA SPOLOCNEJ POLOVACKE ODBEHOL NA DLHSIU DOBU AKO 20MINUT . NEVYHODA ZE JE DOST VELKY A TO DAVA PATRICNE KAZDEMU PSOVI NAJAVO. VYBORNY DO TAZKYCH TERENOV
<br/>A VYSOKY SNEH TIEZ NEVADI VYZADUJE STRASNE VELA POHYBU . DOBRE SA DA CVICIT A CO SA NAUCI UZ OSTAVA V PAMETI. KED BUDES MAT ESTE DAJAKE OTAZKY NAPIS . AHOJ
To je jedno, ak mas chut mozes napisat na moj mail, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., alebo Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., nejdes nahodou na vystavu do TN?ak ano mohli by sme porozpravat aj tam...
Ja sice chovam slov.kop.ale zaujima ma ake mate hlavne pracovne skusenosti s stajerakmi pri diviakoch.Chodim na mnohe spolocne polovacky po celom slovensku ale zatial som poriadnu pracu stajeraka nevidel.To ci sa vracia alebo nie ma nezaujima.Mozno ze sa mylim tak mi to niekto ozrejmite ale prosim len ty co s tymto plemenom mate skusenosti
Nuž je poznám iba jednu štajeráčku, ale tá pracovala ako švajčiarske hodinky. Samostatná práca na veľkom priestore, hlasitosť a vytrvalosť. Vždy keď sme ju začuli v pohone tak strelci tuhšie stisli flintičky. Minulú sezónu už nepoľovala kvôli veku.