Jaro, ja som nic zavadzajuce nenapisala, musis pozorne citat!
<br/>Van, a sak ja neriesim, ono sa to len odvijalo z debaty.. Snazim sa tu zaposobit, aby ma (nas) niekto pozval na polovacku
Nie je, veď to boli iba klubové skúšky so zadaním CACT a ctižiadostivosť bola uspokojená a koho by už len mohli zaujívať výsledky jednotlivých disciplín. Iba ak členov klubov, ktoré nemajú problém s ich zverejňovaním, napr. KCHLS.
Lucia, nechcem ťa oberať o ilúzie, ale dosť pochybujem, že vám to pomôže, aby vás niekto pozval na poľovačku. Ono to skutočne bez toho, aby ste sa predom nepoznali nejde. Na poľovačke sa môže pritrafiť hocičo a nie sú dôležité iba vlastnosti psa, ale aj jeho vodiča. Ak chceš dopriať sučke pracovné vyžitie, tak si zatiaľ vystačte s WT.
<br/>Ohľadom zverejňovania výsledkov z klubových skúšok, musíš pochopiť, že súčasnému vedeniu nášho klubu málo zxaleží na informovanosti členov. Oni teraz majú onakvejšie starosti.
Dusan, niekedy nerozumiem tvojmu rypavemu prejavu...just a vzdy za kazdy cenu...ale teraz rypes na zlom policku Ja mam nase tabulky na nasich strankach zverejnene, kto chce si ich pozrie (zas az tolko flatov na slovensku nemame, aby sa k nam na web clovek nevedel dopatrat). Lucik s tym zrejme tiez nema problem...a ani dalsi, ktori triezvo zmyslaju.
<br/>Na klubovych strankach su take tabulky, ake webmastrovi dodali. Takze ak chces rypat, skus na adrese vycvikara...resp. hladaj kto ma original u seba. Ja toto naozaj riesit nepotrebujem.
Van, len tak na okraj, mne osobne výsledky z oných skúšok nechýbajú. Môžeš skúsiť uhádnuť prečo A ešte mi je smutno, že sa na nich nezúčastnila kandidátka na rozhodcu z výkonu. Ak by tam bola, mohli sme mať v klube ďalšieho rozhodcu na posudzovanie práce psov. Srdečný pozdrav tebe i celému výboru nášho klubu. Howgh.
Dusan, a spytal si sa tej kandidatky, preco sa nezucastnila? Lebo delegovana zo SPZ bola
<br/>
<br/>Nie vzdy je vsetko tak ako sa javi na prvy pohlad
<br/>
<br/>Ale toto je trochu mimo temu uz, takze sa kludne s tebou o tom porozpravam, len v inom chlieviku alebo osobne...
Dusan, nie, nerobim si iluzie, ze tabulka nam pomoze na polovacku.. prave preto som prisla sem a spytala som sa, lebo viem, ze na polovacku sa dostat nie je lahke..
<br/>ano, zatial si vystacime s WT.