Pred časom som videl v niektorých časopisoch so streleckou tématikou inovovanú poistku na zbrane systému mauser 98. Oproti klasickej krídelkovej bola umiestnená na boku záverovej matice. Preto mohla byť montáž pre puškohľad nižšia. Neviem ,kto uvedenú záverovú hlavu vyrábal, zdá sa mi, že to bol niekto v Čechách. Myslím, že ju vyrába aj firma Voere. Neviem či to bola reklama na tento výrobok v českej Myslivosti, kde bola cena okolo 680,-Kč. Ak máte niekto poznatky k tejto téme, poprosím o informácie, hlavne výrobcu, možnosť nákupu a cenu.
Leon čítaj pozorne tu sa nepýta o tú preklápaciu poistku miesto krýdlovej , tých mám aj ja doma , ale o celú hlavicu s bočným zaisteným bud dvoj alebo troj polohovom8o8o8o
Zisil som, že u firmy Řehák a Řehák predávajú výrobok od Frankonie, teda záverovú hlavu s názvom "Tornádo", ktorá stojí 3790,-Kč.CELú Záverovú hlavu vyrába aj Voere, len zatiaľ neviem koľko stojí
tajfi neomílám nic asi to tady funguje na H. když po půl hodině se tady objeví stejný příspěvek po druhé a k té pojistce jediné očem se někde psalo za cenu 680 korun je ta křídlová pojistka nic jiného za ty prachy není
Nechcem zakladať novú tému.Potrebujem len jednu maličkosť.Rozmery zásobníka na
<br/>ČZ 527 Carbine 7,62x39.Buď z nejakého katalógu alebo že by niekto pomeral??
<br/>Díky za pochopenie.