Cistenie zbrani

pred 15 rokmi 5 mesiacmi #39531 od Jaro
Cistenie zbrani bolo vytvorené Jaro
Chlapi rad by som sa spytal ci niekto vyuzivate na cistenie zbrani cistiace snury QuickClean a ak ano ako sa vam osvedcili.
<br/>
<br/>pre tych co nevedia o co ide www.hermes.sk/e-shop/cistiace-snury [/]klik sem

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 15 rokmi 5 mesiacmi #39533 od moron
Odpoveď od moron na tému Cistenie zbrani
Zdar Jaro, čistíčí šňůry používám k velké spokojenosti jak na čištění kulovnice tak brokovnic. Měl jsem obavy o nadměrné opotřebení ústí hlavně u kulovnice, ale podle více informací, které jsem obdržel od dalších lidí toto nehrozí - protože kartáček který je zapletený ve šňůře není z oceli a šňura je měká.Samozřejmě se snažím šňůru vytáhnout co nejvíce v ose hlavně -aby neotírala jen jednu stranu ústí. Jednou za čas pak kulovnici vyčistím a nakonzervuji postaru.Vývrt brokovnic už jinak nečistím - protáhnu 2-3x a je to.Šňůru mám trochu napuštěnou na začátku Legií od browningu a když už je hodně špinavá vyperu ji v ruce v mýdlové vodě. Výhoda je že šňůru sebou můžeš vzít kamkoli a vyčištění trvá pár vteřin - kamarádovi po honě vždycky hodně rezavěla stará sváteční brokovnice - musel ji hned po výřadu aspoň trochu vyčistit - takže vozil čištění a 5 min si s tím hrál -teď ji jen protáhne, zvenku otře hadříkem a má pokoj. Značku šňůr používám Boresnake - to by měl být taky snad původní patentovaný originál. Je to hlavně výhoda udržování vývrttu v dobrém stavu nejen po střelbě, ale hlavně i teď na podzim když je vlhko a špatné počasí. A mj v tomto období je to super vánoční dárek;) Ahoj Rosťa

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 15 rokmi 5 mesiacmi #39534 od Jaro
Odpoveď od Jaro na tému Cistenie zbrani
diky moc ;)

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 15 rokmi 5 mesiacmi #39536 od Akela
Odpoveď od Akela na tému Cistenie zbrani
Čistenie šnúrou Boresnake je veľmi provizórne a absolútne nepostačujúce. Beriem ju len na poľ. chatu, napr na jeleniu ruju. Až keď po čistení uvedenou šnúrou vyčistíš zbraň &quot;klasicky&quot; uvidíš čo všetko Ti tam ostalo. Pred týždňom som kúpil v NR čistenie, kde na konci je tŕň na ktorý nakrútiš &quot;filcový štopeľ a na konci je malá skrutka, ktorá nedovolí filcu, aby sa zvliekol. Filc je dimenzovaný podľa kalibru zbrane. Niektoré druhy filcov sú už napustené prípravkom na čistenie zbrane a potom čistým to vytrieš až do sucha a úplne čista. Po čistení šnúrou Boresnake som tam toho našiel ešte veľmi veľa na riadne čistenie, ale ako provizórne riešenie šnúra určite nie je zlá.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

pred 15 rokmi 5 mesiacmi #39537 od Jaro
Odpoveď od Jaro na tému Cistenie zbrani
vdaka , zabudol som doplnit ze sa mi jedna o cistenie brokovnice touto snurou. na gulu jedine pevne cistenie. ;)

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.047 sekúnd

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 222 návštevníkov a žiadni členovia on-line