Zdravím pani, chcel by som Vás požiadat o nejake Vaše poznatky o gulových dvojakoch ktoré ste si dali vyrobit, myslim tým hlavnove zvazky. do akeho typu zaveru je vhodne pouzit gulovy zvazok,aký kaliber ste si vybrali, sustrel hlavní, ktorí puskari Vám vyrabali zvazky a cena práce? dakujem za Vaše príspevky
Ja osobne by som si to dal spravit na zakazku a urobil by som si presne zmluvu čo prestne chcem aký sustrel,vyhotovenie.je to podla mna lepsie ako reklamovat u Frana a kamarat reklamoval zbran a za vyse 200.000skk.len potom je to problém predat lebo každý chce značku....
2800€ za Heym je dost malo.A kolko sa caka? A ja mam gul.kozlicu,pasuje mi tam aj gulobrok a aj brokove hlavne 16/16. Takze 3 v 1dnom. Vyzera to presne ako na www.krieghoff.de a tam si pozri gulkozlicu...este aj to drevo je take. Sustrel je 6cm na 100m,co nema ani fabricky Merkel.Jednoznacne sa mi to oplatilo.
chlapi viete mi poradit nejakeho dobreho zbrojara ktorý vie spravit gulovy zvazok do ZP za rozumnu cenu? mozte pisat aj na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Nejaké možnosti tu máš, tak si to obtelefonuj a pozisťuj podrobnosti. Hlavné je, aby to bolo urobené kvalitne a aby aj zbrojár, ktorý Ti to bude robiť bol spokojný s "rozumnou cenou".