zdravim chcel by som sa opytat ci ma niekto skusenosti co sa tyka kvality zeleza a celkovo presnosti tejto znacky a tiez s cim by sa tato puska dalo na trhu porovnat.dakujem
Zdravim.
<br/>Bol som to pozrieť v obchode ešte na jeseň 2009. Uvažoval som nad kúpou, ale...
<br/>Za:
<br/>-jemná spúšť
<br/>-krásne drevo a celkové opracovanie
<br/>-široký výber kalibru
<br/>-vymeniteľné hlavne
<br/>-priaznivá cena
<br/>Proti:
<br/>-púzdro záveru z ľahkej zliatiny
<br/>-malá hmotnosť zbrane /napr. od kal.: 7x64, .30-06, 8x58JS, 9,3x62 až hore je to nevýhoda/
<br/>- 56cm hlaveň /je to problém len u magnum kateg. napr. 8x68S/ 56cm :liar: 8o
<br/>Pre koho ako, ja som si to nekúpil.
<br/>Pekný deň.
Ok. Ospravedlňujem sa. Nečítal som pozorne.
<br/>Ale pri mag. kal. tá váha je aj tak malá /3kg/. Sa mi zdá, že dno a "púzdro" zásobníka je z umelej hmoty.
3kg nie je až tak malo..k tomu montaz ,optiku a hmotnosť je zas ina.Co to stale pisete o mag.kalibroch ako kopu.???? 30-06 nekope??? Ja pozivam 7 rem.mag a na strelnici z neho v pohode strielal synator.(15)Netreba sa toho bať.Ale tuto pusku by som si ja osobne nekupil.Zdravim.
Ja by som tiež došetril na Mannlicher. V základe nie je až taký drahý. Tiež som mal Rossler v ruke a nesadol mi a je pravda, že sa mi zdal neskutočne ľahký. Ja som názoru, že čo je oceľové to sa počíta. Nevadí mi plastový zásobník, ale ostatné časti áno.
ja mam 7 mm REMINGTON MAGNUM v ceskej verzii lux 550 aby som bol presny dal som si vybat drevo takze pohoda len co ma mrzi a bije do oci su tie 4 krizove skrutky po bokoch inak flinta pekna a kaliber si nemozem vynachvalit akurat zle skusenosti mam so strelivom ceske so striznou hranou som na 100m nemohol popratat do 15 cm kruhu!!!kupil som federal power shok a to uz je ina kava...
Zdravim.
<br/>Kolegovia mi nadávajú, že načo mám 9,3x62. Že to vraj kope poriadne, nie je presná, atď.... Treba zbraň dobre uchopiť a všetko bude v poriadku. Pri love človek to ani nezbadá. Väčšina ľudí sa bojí od kopanca, ale no čo už. Dobré by bolo počuť aj takého, kto už má skúsenosti s Rossler T-om. Som len chcel naznačiť, že pri väčších kalibroch tá váha by mohla byť problémom pre niekoho - však je to poriadne odľahčená puška. Komu sa páči a sedí táto puška, tak nech si ho kúpi, ja som to nebral.
<br/>Pekný deň.
Viete o tom, že na Rossler Titan je vhodná montáž Leupold QR ? Pasuje na púzdro záveru ako originál, mal som ju namontovanú na svojej guľovnici Rossler. Je absolútne spoľahlivá, možnosť použitia viacerých puškohľadov a 100%-né držanie nástrelu. Špičková kvalita a spoľahlivosť za dobrú cenu. Bližšie informácie na 0905634750
Snajper,táto časť stránky nie je inzercia,ale fórum.Prečo zaťažuješ toto fórum o T6
<br/>svojimi firemnými ponukami,je zaujímavé,že každý tvoj príspevok na tomto fóre je vlastne inzercia vecí,ktoré predávaš vo svojom obchode a tá patrí do inzercie.Čo som si všimla takto to robíš aj na iných stránkach o poľovníctve ,ku konkrétnej téme nič ,potom ponuka a tel.číslo.
<br/>:[
Milá pipenka. Toto fórum je pre ľudí, ktorí majú radi zbrane a majú záujem aj o rady, ako vylepšiť svoje flinty. Ty si tu kľudne píš o príprave gulášu , mne to vadiť nebude. Alebo je problém niekde inde?
Snajper,presne tak ako si povedal TOTO JE FÓRUM a nie inzercia!
<br/>Svoje inzeráty si dávaj na tejto stránke tam,kde patria.
<br/>Dnes máš určite inzertný deň,už tuším ani nie je takej stránky o poľovníctve ,kde by si
<br/>dnes svoj inzerát na tú montáž nedal.
<br/>Len nepochopil si pointu,že Tvoje firemné inzeráty do diskusie o niečom NEPATRIA,
<br/>že patria do inzercie - tú ako píšeš môžeš svojimi inzerátmi vylepšovať.
<br/>
<br/>
<br/>P.S. s prianím,že vyššie uvedené riadky pochopíš,aj keď viem že to tak nebude, idem dovariť guláš.
<br/>:]:]
Milá pipenka, alebo pipenko. Všetko som k tejto mojej rade napísal, nemám rád pindy. Alebo sa tu venujme podstate strelectva , raďme si a porovnávajme a potom nech si každý vyberie. Pre mňa je strelectvo koníčkom, mám rád a vážim si podobných ľudí. Ak môžem získať radu, osobne si to pozrieť a porovnať s iným, som vďačný za to. Veľa nových poľovníkov, strelcov, tzn. kupcov zbraní, optiky a montáží zažíva muky, čo si vybrať a hľadá rady. Ja som to tiež pred rokmi osobne zažíval.
Snajper, v zásade súhlasím s Pipenkou , kludne nech aj varí guláš a dúfam, že dobrý , ale tiež sa asi chce niečo dozvedieť o strelectve. Fórum je o radách a názoroch ludí, ktorý niečo skúsili a chcú sa NEZIŠTNE podeliť o svoje skúsenosti s každým kto o to požiada. Z vlastnéj skúsenosti viem,že ak mi predajca niečoho niečo ponúka, nepovie mi nikdy celú pravdu. Mám tiež firmu, a s týmto fenoménom sa stretávam veľmi často. Preto tieto rady vždy beriem s rezervou a zisťujem informácie z nezávislých zdrojov.
<br/>A fórum by malo byť nezávislé. Preto každá rada, doplnená o kontakt na predaj je už vo svojej podstate bezcenná a nedôverihidná.
<br/>
<br/>Ak to tu nechceš zničiť PRESTAŇ.:[