Dr.Hanák ak skoncil vo Ferlachu, tak v obdobi, kedy tam bol mor a nikoho tam nebolo. Aj laik ak cita jeho "renomovane" clanky, niekto po troch riadkoch, niekto po strane dojde k tomu, ze sa jena o cloveka typu TRUHLIK. Vsade bol vsetko vie a vsetko videl. Nerad pouzivam vulgarzmy, tak nebudem pisat, co si o nom myslia polovnici z Moravy, hlavne co sa tyka potopy v CSMJ ktoru tam zanechal, ktora prave jeho pircinenim dostla zabrat. Odbornost jeho clankov je na urovni 50.rokov. Ak niekto obhajuje na lov do Afriky 8x57 so strelivom S&B, v roku 2009 ide opisovat vlastnosti striel, ktore sa uz vyrabaju 70 rokov a vyzdvihuje ich konstrukcne vlastnosti, tak asi este nedosiel dalej a nepozera z okna. A porovnavat priamotzny zaver z prvej svetovej vojny a novy BLASER, je ako porovnavat voz s BMV. Je pravda, oba maju styri kolesa.
<br/> Co sa tyka toho priamociareho zaveru, je pravda, ze mne osobne "nereze". Proste kluka je kluka a ozub je ozub. Aj ked tych smrtelnych urazov, resp. odtrhnutych sanok bolo len asi 8, aj to vraj vinou majitelov/ vraj prebijane strelivo/, predsa len :I.
<br/>Ale taka K95, to je uz ina rec.
Myslím si že člověk není TRUHLÍK jen díky tomu že chlapi z Moravy vravili. Jedna paní povídala. Lubo doufám že ti chlapi z Moravy nenamluvili že u nás existuje ČSMJ, jestli ano tak žijí v jiné doběa po Moravě ještě běhají partizáni
Myslim, že stačí čítať jeho články odpovede na otázky na niektorých fórach, prípadne jeho odborné posudky a recenzie, bolo už viackrát uverejnené, koľkokrát si protirečí, za tú skratku sa ospravedlňujem, asi preklep, samozrejme CMMJ a informácie mám od členov predsedníctva, nie je ich z Moravy až tak veľa a chodia k nám každý rok, takže nejde o informácie JBP /jedna baba povedala/. Môj názor je taký. My dvaja to nevyriešime, ale jeho oborné články nenechajú človeka, ktorí len trošku okúsil aj niečo iné ako systém M98 a skúsil aj niečo iné ako S&B.
Tá poistka na manlicheri ma dohnala až k S202.
<br/>
<br/>Po technickej stránke ju nechcem rozoberať, bola to skôr nedôvera k tomu plastu.
<br/>
<br/>202 mi sadla a poistka je veľmi super, do posledného okamihu pred výstrelom môžem mať zaistené a nemusím sa obávať cvaknutia, alebo sa sústrediť na to aby necvakla.